• Специално предложение:

До 15-ти април можеш да започнеш обучението на промоционална цена от 150 евро (292 лева). Това включва цялото обучение с всички бонуси (включително бонус консултация).

Пак до 15-ти април можеш да започнеш обучението на цена от 130 евро (253 лева). Това НЕ включва бонус консултация.

 

За въпроси можеш да звъннеш на: 00359892321094

 

Виж отново какво съдържат лекциите

Лекция 1- Идентифициране на твоите силни страни: Ще анализираме някои мрежовици, които вършат професионално тази дейност.

Ще видим кои са техните силни и слаби черти. Ще ти покажа някои лесни и ефикасни техники, благодарение, на които ще можеш и ти да разбереш къде ти е силата.  

Лекция 2- Как се прилага маркетинг в мрежовия маркетинг: В тази лекция ще погледнеш “от високо”  тази обширна дисциплина.

По-точно ще видим кои разклонения на маркетинга ще трябва да задълбочиш .

Лекция 3- Идентифициране на правилните учители/коучове/тренери: Най-добрият начин за израстване е чрез копиране. Много е важно да избереш внимателно кого ще копираш, защото от това ще зависи твоето бъдеще в мрежовия маркетинг.

Лекция 4- Бранд; бранд позициониране; личен бранд: Да работиш, когато си искаш и другите да тичат след теб е мечтата на всеки един мрежовик. Това никога няма да се случи, ако преди това не създадеш мощен личен бранд или екипен бранд.

В тази изключително важна лекция, ще ти покажа как да станеш ПЪРВИЯ човек, който минава през ума на хората, когато искат да направят някой лев в повече, или искат да разрешат определен проблем, свързан с продуктите/услугите предлагани от теб.

Лекция 5- Списъкът с имена:  Това е една от най-дискутираните теми в последно време. Някои хора демонизират списъка с имена, други казват, че е най-важният инструмент на мрежовика.

Колко и аз самият да не съм  фен на списъка с имена на близки и познати, не мога да отрека факта, че хиляди мрежовици по света са изградили империи, започвайки от лист и химикал.  

За това в тази лекция ще ти покажа как успешните мрежовици са успели да натрупат ОГРОМНИ състояния, използвайки този инструмент на работа (най-вероятно няма нищо общо с това, което са те учили в семинарите).  

Лекция 6- Първият контакт (поканата): Поканата е големият портал към света наречен мрежов маркетинг. В тази лекция ще ти разкрия най-добрите практики за извършване на тази толкова важна стъпка. Ще ти покажа техниката на ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА.

Тази техника ще ти помогне да си спестиш време и енергия и ще си улесниш значително следващите стъпки. След като приложиш тези съвети, ще можеш да кажеш сбогом на всички онези, дето само ти губят времето.

Лекция 7- Швейцарското ножче на дигиталния мрежовик: Благодарение на интернет можеш да израснеш много по-бързо и да разпространиш твоята информация  много по-мащабно.

Следвайки правилните стратегии можеш да направиш така, че твоят бизнес да работи 24 часа.  В тази лекция ще ти покажа, кои са нужните инструменти, за да стартира правилно твоят бизнес онлайн.   

Лекция 8- Маркетинг на съдържанието:  Това е една от големите тайни за успех в много сектори. В последните години психологическата нагласа на потенциалните клиенти драстично се промени.

Сега хората, преди да вземат каквото и да е решение за покупка, искат да бъдат правилно информирани и не искат да усещат, че са притиснати да купуват на всяка цена.  В тази лекция ще ти покажа как да продаваш/да набираш дистрибутори, без дори те да подозират за твоите намерения.

Лекция 9- Първата среща на живо: Срещата може да протече на четири очи или да бъде групова. В зависимост от случая, ще видим как трябва да се действа, за да интригуваш събеседниците.  

Лекция 10- Целите на мрежовика: Без цели сме като кораб без щурвал (кормило). За щастие, осъзнати или не, всички ние имаме някакви цели в живота.  Сложността, обаче, понякога възниква, когато трябва ясно да дефинираме кои са тези цели.

Целта на тази лекция е точно такава, чрез определени упражнения ще дефинираме веднъж за винаги какво искаш да постигнеш чрез мрежовия маркетинг.  

Лекция 11- Как да идентифицираш твоя идеален клиент и сътрудник:  В тази лекция ще разбереш колко е грешно да обръщаш твоята комуникация към всички (особено ако работиш предимно онлайн) и как можеш…

Лекция 12- Генериране на контакти (leed generation) и маркетинг фунии: В тази лекция ще ти покажа как да създадеш един процес за ПОСТОЯННО генериране на квалифицирани контакти (без тези знания нямаше да съм в състояние да създам пасивните доходи)   

Лекция 13- Директен маркетинг: Понеже е много вероятно ти да не притежаваш огромните състояния на Кока-Кола, Ейпъл и други гигантски компании и да нямаш възможносттa да се рекламираш по телевизии, билбордове, радиа, вестници и списания (т.е. не можеш да правиш традиционна креативна реклама), ти трябва да започнеш да правиш директен маркетинг.

Тази форма на маркетинга, която се състои в изпращането на съобщения директно до потребителя и изисква от него да даде директен отговор на твоето предложение. Този отговор е ИЗМЕРИМ. Ползите, които ще получиш прилагайки директен маркетинг са безкрайни- в тази лекция ще навлезем в подробности.  

Лекция 14- Как да разпознаваш и стимулираш болките и страданията (Pain) на потенциалните клиенти и дистрибутори: Това е наистина ключов момент. Когато си на среща с потенциален клиент или сътрудник и не откриеш болките и тревогите и не сложиш сол в раната на твоя събеседник, много трудно срещата ще свърши така, както ти желаеш.

В тази лекция ще ти покажа, кои са най-уместните стъпки (придобити от най-скъпите курсове по продажби в Европа), за да се справиш с тази трудна задача и да накараш твоя събеседник да иска веднага да поръча стартовия пакет.  

Лекция 15- Копирайтинг (изкуството да пишеш, за да убеждаваш)  за обяви и лендинг страници:  За да приложиш стратегиите на директния маркетинг, трябва да използваш езика на копирайтинга.

Освен, че е изкуство копирайтинга е и наука със свои изключително ефикасни модели на писмена комуникация. За твой късмет тези схеми и модели на комуникиране могат да бъдат научени лесно и сравнително бързо (поне що се касае до комуникацията свързана с мрежов бизнес).  Добрият копирайтинг е тайната за успешни рекламни послания, които наистина магнетизират потенциални клиенти и дистрибутори.  В тази лекция ще навлезем в този невероятен свят.   

-Лекция 16- Моделиране на твоите навици: Колкото и добър да станеш в маркетинга и в това да си поставяш подходящи цели, ако не си създадеш полезни навици, които да те приближат до трайния успех, всички постигнати резултати ще си останат само в настоящето.

Мъчителната част не е в идентифицирането на такъв вид навици, а в тяхното налагане. В тази лекция ще ти покажа някои стратегии за превръщането на обикновени действия в истински навици.  

Лекция 17- Заключване на сделката и фолоу-ъп преди продажбата: Това е последната част на срещата с твоя потенциален клиент/сътрудник. Ако си изпълнил подобаващо предните стъпки, би трябвало сега да сключиш сделката без много възражения.  Въпреки това, съществуват някои изтънчени номера, които ще ти позволят да накараш потенциалния клиент/сътрудник да иска да УСКОРИ толкова бързо сделката все едно сключва пакт с дявола, които ще му позволи да живее 200 години с отлично здраве.

Ще видим също какво да правиш, ако твоя събеседник е разколебан и иска да си помисли- ще ти покажа как следващите дни да му напомняш за твоето предложение, без да му досаждаш.  

-Лекция 18- Борба с отлагането: Това е най-смъртоносната отрова в мрежовия маркетинг. Видял съм стотици сътрудници да “умират” от този смъртоносен вирус. За малко и аз да бъда тотално “умъртвен” от вируса, но реших да се боря и открих някои полезни съвети за справяне с проблема.

Понеже тематиката е много важна и влиза изцяло в сферата на личностното изграждане, оставих тази лекция на НЛП консултанта Боби Христов.  

-Лекция 19- Копирайтинг на продаващи страници и писма (част 1):  В тази лекция ще видим кои са 3-те основни грешки, които никога не трябва да правиш, когато пишеш рекламни послания.

-Лекция 20- Имейл маркетинг за мрежовици (основни знания): Сред мрежовиците имейл маркетинг е все още твърде подценяван канал за комуникация. Може би на световно ниво само 5% от независимите дистрибуторите ползват този канал (за България да не говорим).

-Лекция: 21-  Лидерство: Какво означава лидерство? Истината е, че около тази дума се образуват големи недоразумения, а причината за това е, че всеки си мисли, че знае какво е да си лидер.  В тази лекция ще ти поговоря на тази тематика и ще ти разясня един път завинаги какво е лидерство.  Но също така ще ти покажа как да направиш стъпките към това да се превърнеш в звездната комета на твоя екип.  

-Лекция 22- Блогът на мрежовика: Блогът е перфектният инструмент за привличане на таргет клиенти и дистрибутори.  Някои маркетолози го наричат генералният щаб, от който излизат всички “маркетинг атаки”.

В тази лекция ще си поговорим за стратегическата функция на блога и ще видим как да структурираш статии, които имат за цел да залепват читателите към екрана.  

-Лекция 23- Алтернативни стратегии за спонсориране на живо: В тази лекция ще ти изложа всички онези ефикасни начини за изграждане на бизнеса офлайн, които до този момент не съм ти показвал.

Наричам ги алтернативни, защото тези стратегии могат да работят сами по себе си, без да трябва да се връзват с другите видени до този момент.

-Лекция 24- Стратегии за имейл маркетинг: В тази лекция продължаваме да говорим за имейл маркетинг стратегии.

Ще ти покажа какъв маршрут трябва да премине човека, който си остави имейл адреса и как да създаваш различни имейл кампании. Ще ти разкрия също така някои важни “тайни на бранша”

-Лекция 25: Копирайтинг на продаващи страници и писма (част 2):  Това е финалната част на продаващата фуния. Целта на това писмо е само и единствено ДА ПРОДАВА.

Ще ти покажа как да пишеш продаващо писмо, което да бъде като невидим пистолет допрян до темето на читателя- единственото му спасение ще бъде да купи стартовия пакет.

-Лекция 26- Фолоу-ъп след продажба/спонсориране (какво да направиш след като продадеш продукт или запишеш нов член): Случвало ли ти се е да продадеш продукт на клиент, на него да му хареса и въпреки това никога повече да не те потърси? Или да запишеш нов сътрудник в бизнес и няколко седмици по-късно той да забрави даже името на фирмата?

Това се случва, когато не знаеш какво да правиш след като си сключил сделката.  Този проблем е присъщ за 99% от мрежовиците.  След като преминеш тази видео лекция и направиш упражненията, ти ще се чудиш как въобще си работил до този момент.  

Лекция 27- Стратегии за Фейсбук маркетинг: Да се представиш добре онлайн е изключително важно. В тази лекция ще ти покажа как да бъдеш представителен в най-вървежната социална мрежа Фейсбук.

Ще ти покажа как да  се разграничиш от онези досадни мрежовици, които непрекъснато публикуват спам, как да си отвориш и развиеш фен страница, Фейбук група и как да създадеш сполучлив редакционен план за публикациите.

Лекция 28- Алтернативни стратегии за спонсориране онлайн: В тази лекция ще ти изложа всички онези ефикасни начини за изграждане на бизнеса офлайн, които до този момент не съм ти показвал. Наричам ги алтернативни, защото тези стратегии могат да работят сами по себе си, без да трябва да се връзват с другите видени до този момент.

Освен че са ефикасни, тези стратегии ще са много полезни на всички онези мрежовици, които намират затруднения с управлението на уеб инструментите.

Лекция 29- Стратегически консултации:  В тази лекция ще илюстрирам най-ефикасните стратегии, прилагани от най-вървежните бизнес тренери по цял свят за правене на безплатни или платени консултации.

Ще те науча да ОСРЕБРЯВАШ твоя труд, още преди да си продал какъвто и да било продукт.  Ако приложиш стратегиите, които ти разкривам в тази лекция ще промениш ТОТАЛНО правилата на играта в твоя полза.   

Лекция 30- Обучение създаване на блог и основни стъпки: В този видео туториал ще ти покажа стъпка по стъпка как да създадеш своя блог.  Ще те напътствам от закупуването на необходимите инструменти до пускането му в пълен режим на работа.  

Лекция 31- Обучение Аутореспондер:  В тази лекция ще ти покажа как да нагласиш своя аутореспондер (инструмента, който ще ти е необходим за пращане на имейли- твоя виртуален асистент). За по-малко от един следобед, без да трябва да си хакер твоята “печатница за пари” ще е готова за ползване.

Лекция 32- Обучение създаване на твоята маркетинг фуния: Ще ти покажа как да нагласиш технически целия процес за генериране на потенциални клиенти и сътрудници чрез маркетинг ФУНИЯТА.    

Лекция 33- Как да управляваш финансите си: Защо по-голяма част от хората не достигат никога до финансова свобода? Причините могат да бъдат доста, но с сигурност една от основните причини е неправилното управление на парите. Даже и в мрежовия маркетинг, дейност която не ти изисква кой знае какви инвестиции, ако не умееш да управляваш приходите и разходите, може много скоро да излезеш от този бизнеса, ближейки си раните.  

Лекция 34- Стратегии за маркетинг на съдържанието:  В тази лекция ще ти дам специфични съвети, за да започнеш да създаваш и споделяш бързо съдържание, което привлича и ангажира твоите потенциални клиенти и сътрудници.  Запомни, че създаването на полезно съдържание е в основата на създаване на успешен и дълголетен МЛМ бизнес. 

-Лекция 35- Месинджър маркетинг: В тази лекция ще си поговорим за месинджър маркетинг и чат ботове. Това е доста важна стъпка за автоматизирането на онлайн работата.

-Лекция 36- Поток за Спонсориране: Това е един алтернативен начин за изграждане на маркетинг фуния. Хубавото на този вид фуния, е че стига там където класическата фуния се затруднява. Когато работиш с топли контакти потокът за спонсориране е страшно ефикасен.  

Лекция 37- Целият пъзел: В тази лекция ще сглобим всички парчета от пъзела, по този начин ще можеш по-лесно да създадеш твоята ЛИЧНА формула за успех в мрежовия маркетинг.  

Kурсът се провежда изцяло онлайн и се състои от видео лекции и помагала в пдф формат.  

Към видео лекциите са прикачени и записи под формата на аудио mp3.  

Общо видео лекциите са дълги 29 часа и 22 минути.  

Средно за приключване на обучението са необходими 30/40 дни.