МЛМФормула

- Най-задълбоченият курс в България за Мрежов Маркетинг-

Безплатен Видео Курс Разкрива:


"Защо си Обречен на Провал, ако Следваш Само Съветите на твоя Спонсор, и как да генерираш Постоянен Поток от Клиенти и Сътрудници- без НИКОГА повече да досаждаш дори и за минутка" 

Напиши тук долу своя имейл адрес и ще получиш, за по-малко от 10 секунди, безплатен видео курс, който ще ти РАЗКРИЕ ИСТИНА, която много спонсори крият от теб. Ще разбереш също, кои са 3-те основни стълба, които ще трябва да изградиш, ако искаш НАЙ-НАКРАЯ да генерираш един постоянен поток от ВЕРНИ клиенти и сътрудници. Ако построиш тези 3 основни стълба, това означава, че си постигнал ФИНАНСОВА СВОБОДА.

Видеата са на 100% Безплатни!


Автор: Петър Вълчев

Петър Вълчев е експерт в сферата на интернет маркетинга – по-точно в създаване на процеси за генериране на клиенти (от директния маркетинг до бранд позиционирането).

Има 4 годишен опит в сферата на мрежовия маркетинг. Повече от 4 години основният му приход на доходи идва от този тип дейност.

От 2014 година помага на мрежовици, продавачи в сферата на директните продажби и на предприемачи от малкия бизнес да стартират и развият своята дейност.

Основните пазари, на които работи са италианският и българският.