ВНИМАНИЕ: Това съобщение е насочено САМО към онези хора, които искат да се научат да работят МЛМ като истински професионалисти 

91% от мрежовиците, които прочетоха това писмо, НАДМИНАХА своите спонсори…  

Готов ли си да постигнеш ЕКСПОНЕНЦИАЛЕН растеж на потока от клиенти и дистрибутори, без да досаждаш на никого?

За първи път мрежовиците от България ще могат да преминат през най-задълбоченото и ВСЕОБХВАТНО обучение за играждане на мрежов бизнес.

Можеш да кажеш “сбогом” на всички семинари и “курсчета”, които ти обещават звездите и луната, но целят единствено да ти продадат следващото събитие.

“Искаш ли си да приложиш формулите за постигане на прочутата финансова свобода чрез мрежов маркетинг? Това не е формулата на поредния гуру, който се самооглавява за новия “месия”.

Това е концентрат от най-добрите практити и стратегии, прилагани от най-съвършените мрежовици и маркетолози от цял свят.

Настани се удобно и прочети това писмо: написах го специално за теб.

Oт бюрото на Петър Вълчев,

Уеб маркетолог, създател на:

NetworkMarketingManager.it и съсъздател на MrejovMarketingManager.com   

До теб скъпи приятелю, който знаеш, че можеш да постигнеш много повече от своя МЛМ бизнес и изгаряш от желанието да го направиш.  

Може и да не се познаваме лично, но аз знам някои неща за теб и трябва да ти кажа нещо важно…  

ПРЕЦАКАЛИ СА ТЕ  

Знам, знам. Когато започна с бизнеса ти обещаха, че целият квартал ще си умира от завист, само като паркираш автобонуса пред блока.  

И на мен го бяха обещали.  

Накараха те да повярваш, че е достатъчно да си отвориш фирмен код, да направиш списъка с имената на приятели и познати, да споделиш с тях твоята бизнес възможност и всички те ще те следват все едно си Мойсей в пустинята.  

Само че нищо от това не е проработило. 

Написал си имената на всички твои познати, започнал си да им препоръчваш бизнeса и продуктите, поканил си ги на бизнес семинар, отворил си Фейсбук страница и уеб сайт и въпреки това, в най-добрия случай, новите сътрудници се броят на пръстите на едната ти ръка, а в по-лошия от тях няма и следа.  

Естествено, нямам как да съм запознат на 100% с твоята лична история, но мисля, че сега ще направя едно отлично резюме: 

Z

Занимаваш се с мрежов маркетинг на пълен работен режим или парт-тайм.

Q

Ходил си на всякакъв вид семинари, организирани от твоята МЛМ фирма и не само. По време на събитията си се чувствал прекрасно, имал си чувството, че ставаш Супермен, че с твоя бизнес ще завладееш света. Няколко дена по-късно, обаче, ентусиазмът е спаднал и отново си се превърнал в Кларк Кент.

Q

Направил си един гигантски списък, в който си въвел имената на всички твои познати, приятели, роднини и непознати. После си започнал да им звъниш или да ги спамиш във Фейсбук, докато те не са получили нервен срив и не са ти написали “НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА”.

Q

Следваш стриктно инструкциите на твоите спонсори, но въпреки това имаш затруднения в набирането на нови сътрудници и в продажбите.

Q

Или, след известен брой неуспехи си решил да се включиш в последната мода “Прави мрежов маркетинг само чрез интернет“.

Създал си някакво сайтче с Wix или WordPress, сложил си някакъв бюлетин, за да събираш имейли, но въпреки това, незнайно защо, резултатите, които така ентусиазирано ти обещаваха “онлайн гурутата” си останаха само обещания.

Q

Подготвил си визитки и брошури, пратил си промоционални имейли на търговци, приятели, познати, фитнес зали, козметични салони, фризьорски салони, хомеопатични терапевти и т.н. с надеждата да получиш отговор “ИНТЕРЕСУВАМ СЕ, МОЖЕ ЛИ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ?”.

Само че този отговор го чакаш до ден днешен. Естествено, сега се чувстваш РАЗОЧАРОВАН и леко УНИЗЕН.

Q

На презентациите не можеш да доведеш даже и пенсионерките от блока, дори ако ги почерпиш с тортичка след събитието.

Вследствие и ти си започнал да ходиш все по-рядко- срам те е от другите.

Q

Не успяваш да превърнеш сегашните клиенти в лоялни такива- след като направят една поръчка, повече не се обаждат, даже и продукта да им е харесал.

Q

Чувстваш се сам, разочаравон, изморен и претоварен.

Понеже съм преминал през почти всички от гореспоменатите неприятни ситуации, знам какво  се върти в главата ти в момента: 

 1.  Да спреш с мрежовия маркетинг
 2.  Да се пробваш с друга фирма 

Сега, не искам да се задържам върху първата точка, защото вярвам, че твоите спонсори са ти обяснили какви са значимите ползи, които ти предоставя МЛМ бизнеса. 

Нека ти кажа няколко думи, в случай че обмисляш да смениш МЛМ фирмата. 

Ако искаш да смениш фирмата, само защото си мислиш, че така проблемите свързани с набиране на дистрибутори и продажби ще изчезнат магически- ЖЕСТОКО ЩЕ ТЕ РАЗОЧАРОВАМ.  

В по-голямата част от случаите, когато един мрежовик смени фирмата с цел да си подобри постиженията, промяната е почти НУЛЕВА.   

Но ще ти кажа и нещо друго.  

Една такава стъпка е изключително опасна, особено ако си новобранец.  

Първо, защото ще изглеждаш като непоследователен пред онези хора, на които до скоро предлагаше “уникалната фирма с уникалните продукти”.  

И второ, сменянето на фирмата не е добра стратегия, защото фактите показват, че не са толкова продуктите/услугите факторите, които превръщат един бизнес във високооборотен, колкото стратегическият и оперативният МАРКЕТИНГ. 

Наистина ли си мислиш, че Pizza Hut или Domino Pizza са най-вкусните пици?

Аз като човек, който е живял 11 години в Италия, мога да те уверя, че дори последният дошъл бежанец на “ботуша”, за 5 дни, може да се научи да прави по вкусна пица. 

А какво да кажем за МакДоналдс? 

Там ли са най-вкусните и здравословни хамбургери?  

А колко по-вкусно е кафето на Старбъкс, за да струва 5 пъти повече от това, което ти сервират в повечето кафенета?  

Така че, сега ще помогна малко на твоите спонсори.  

 

Сменяйки фирмата, проблемите ти няма да се изпарят. За щастие, почти всички МЛМ фирми предлагат качествени продукти

 

Скъпи мрежовико, запомни добре това, което ще ти кажа в следващите редове:  

В България има хиляди хора, които имат нужда от твоите продукти или от твоя бизнес, както ти би имал нужда от изворна вода ако се намираш по средата на пустинята.  

Това което трябва да научиш да правиш е КАК да достигнеш до тези хора и КАК да им продадеш твоя продукт, услуга или бизнес възможност.       

Така че е вярно, че има много хора, които имат нужда от твоето съдействие.  

Но преди това и ТИ ИМАШ НУЖДА ОТ ПОМОЩ. 

Защото, както казах преди малко, ако не можеш да достигнеш до тези нуждаещи се хора, всичко отива на кино.  

Разбирам те. 

В момента се чудиш дали да се оставиш на някой да ти помогне в тази задача, или просто да продължаваш да си действаш на сляпо с надеждата, че от някъде ще изскочат 5 човека, които ще ти развият целия бизнес. 

Но аз знам, че ти не си от онези хора, които просто се надяват, че нещата ще се случат от само себе си.  

Знам, че не си от онези търкачи на лотарийни билетчета. 

Аз съм сигурен, че ти усърдно търсиш решение, и факта, че четеш в момента това писмо, доказва, че ти си БОЕЦ.

Не искаш да хвърлиш на вятъра онези мечти, заради които така смело си спорил с приятелите и роднините, които не те подкрепят.  

Искам да знаеш, че само заради това си спечели моето уважение. 

Но да се върнем към онова, което ти казах в началото на писмото. Когато казах, че съм открил формулите, с които да образуваш ПОСТОЯНЕН ПОТОК от контакти, клиенти и дистрибутори,  изобщо не се шегувах.  

И като казвам, че мога да ти разкрия нещата ясно и точно, това означава, че трябва да прочетеш следващите редове много внимателно.  

Защото в това писмо искам да ти покажа колко е важна информацията, която мога да споделя с теб.      

Виж, знам на 200% какво те накара да четеш тези редове.

Отлично съм запознат с твоите болки, мъки и разочарования.  

Разказаха ти обичайната история…

“Достатъчно е да запишеш трима души, те ще запишат трима, последните още трима и така до безкрайност. Накрая ти ще ликуваш. 5.000 лева на месец, пасивни доходи, мерцедеси S класа и безброй пътешествия по целия свят.” 

Нали така? 

Да, ама не.  

И ти вече знаеш, че това са пълни глупости.  

Не че гореспоменатите резултати принципно са недостижими.     

Стават нереализуеми, ако разчиташ само на трима души да запишат трима и т.н.  

Ако до този момент, дори само отчасти, си съгласен с това което ти казах, тогава…

 

Премахни всякакви източници на разсейване, отложи срещите и кажи на хората около теб да не те притесняват в следващите 20 минути. Едва тогава прочети внимателно всеки ред от това писмо. След няколко месеца ще ми бъдеш искрено благодарен

 

Не знам дали знаеш, но що се касае до мрежовия маркетинг, голяма част от уроците, които се дават на ляво, на дясно са или само общи приказки, без никаква конкретика, или са недостатъчно персонализирани към нуждите на индивидуалния мрежовик.  

Понеже от първо лице съм преминал през такъв тип “учения” и понеже получавам почти всеки ден лични коментари от хора, които следят моите блогове- мога да твърдя, че в днешно време наистина е трудно да разграничиш полезната информация от несъществената. 

Ще ти кажа и още нещо: 

Дори и цялата информация да беше полезна, проблемът е че тя е нецялостна и фрагментирана- така се образува едно изобилие от неясна информация.   

Последствията от това са, че НЯМАШ НИКАКЪВ ОБШИРЕН ПОГЛЕД НА НЕЩАТА. 

Все едно да се намираш в някакъв лабиринт и да получаваш  неясни упътвания.  

Пример: “Хубаво е когато си в лабиринт да не се притесняваш, да си затегнеш обувките и да си носиш фенерче.” 

Не мислиш ли, че вместо някакви акъли, най-лесният начин за излизане е да държиш в ръцете си картина на лабиринта с ясна точка къде се намираш в момента?  

Друг често срещан проблем е когато мрежовикът се превърне в СЛЯП ФЕН на някой конкретен лидер/гуру.  

Проблемът се явява, защото всички ние сме различни и много често, това което работи за определен лидер, може въобще да не проработи при теб.  

Давам ти пример: 

Когато се включих за първи път в мрежов бизнес, спонсорът на моя спонсор си беше изградил сполучлив начин на работа. Оборотът му се вдигаше месец след месец.  

Само че при мен и при моя спонсор този начин на работа нещо куцаше.   

Продължавахме с онзи подход, копирахме умело нашия лидер, но успехи така и не се виждаха.  

Какво се случи впоследствие?  

И двамата започнахме да си мислим, че нещо в този мрежов маркетинг не работи. Започнахме да вярваме, че нещата се получават само при някои богоизбрани, нямаше друга логична причина, ние правехме точно това, което ни инструктираха.    

Да, защото тогава не го осъзнавах, но сега мога смело да твърдя, че… 

Не съществува индивидуалната маркетинг стратегия, независимо колко правилно приложена е тя, която да даде ОТЛИЧНИ рерултати.

“Аха, сега те разбирам Петьо, защо говориш за Формули, а не за Формула.” 

Точно така.  

Това, което искам да кажа е, че не съществува стратегия, която да може e eфикасна сама по себе си, без да си видял голямата картина.  

Съжалявам, че ще трябва да те разочаровам, но добавяйки 4 думи в речника си, няма да омагьосаш потенциалния клиент/сътрудник.  

Немислимо е да вярваш, че само отваряйки един блог, той ще успее да ти докара клиенти и сътрудници.

Както за сготвянето на една вкусна манджа е нужно да се смесят различни съставки, така и за да постигнеш успех, трябва да съчетаеш РАЗЛИЧНИ стратегии

 

А какво се случва ако се огледаш наоколо? 

Много от хората, които дават акъли как се изгражда мрежов бизнес, са се обвързали с една мисловна школа и ДЕМОНИЗИРАТ всякакво друго мнение. 

 “Старата” школа VS “Новата” школа

Мрежовият маркетинг се прави офлайн, тоест на живо. Той е връзка между живи хора.

Семинарите и срещите са фундаментални за растежа в този сектор.

Списъкът с имена е най-добрият приятел на мрежовика. Започва с имената на роднини и приятели, а после и на непознати.

Няма смисъл да откриваш топлата вода. Достатъчно е да следваш този, който вече е получил резултати.

В мрежовия маркетинг не правим нищо друго, освен да споделяме. Хората ни вярват и ще бъде много по-лесно да споделим с тях, отколкото да продаваме.

Мрежовият маркетинг се базира на големите числа. Както казва Том Хопкинс “За да правиш повече пари, трябва да се срещаш с повече хора”.

Времената са различни. Сега интернет диктува правилата на играта. Класическият списък с имената на приятели и роднини вече не работи.

Днес трябва да се създават списъци с имейли на хора, които ясно са показали, че искат да получат някаква информация.

Днес трябва да се използват социалните мрежи, да се правят обучителни видеа, да се пишат статии и като цяло да се промотира онлайн.

“Научният” подход VS “Мотивационният” подход

Мрежовият маркетинг е една търговска дейност и трябва да се приеме като такава.

Трябва да се научат основите на директния маркетинг и на копирайтинга – изкуството да пишеш, за да продаваш.

Трябва да се селекционират добре хората, с които искаш да работиш.

Възраженията не се приемат, защото ако съществуват такива означава, че не си сред правилните хора.

„Голата мотивация“ не служи за нищо, защото има само моментен ефект и не е в състояние да даде истински модел на работа.

Само ако наистина искаш нещо ще можеш да го получиш. Единствените ограничения са в главата ти. Трябва да си ентусиазиран към работата, да говориш с радост и желание. Само така ще можеш да предадеш на своя събеседник истинската възможност, която му даваш.

Ако един човек откаже твоето предложение, означава, че не си бил в състояние, в което да му предадеш своя ентусиазъм… 

Ако ти не си достатъчно убеден, как можеш да претендираш другите да бъдат? 

Не са външните въздействия тези, които определят нашата съдба, а по-скоро вътрешните пориви, както и решенията, които вземаме.

Мрежовият маркетинг не е работа, а начин на живот.

Мрежовият маркетинг се състои от 95% мотивация и желание, и само 5% техника.

Така че бъди подготвен да чуеш изказвания от сорта:  

“Мрежовият маркетинг няма общо с продажбите. Ние само съветваме клиента и му отделяме голямо внимание. Недей да слушаш хора, които са просто продавачи.”  

Или…  

“Недей да слушаш глупостите, които разправя еди-кой си. В основата на мрежовия маркетинг стоят продажбите. Забрави за списъка с имена, не безпокой близки и роднини, започни да правиш платени рекламни кампании и прилагай правилата на директния маркетинг.”  

Знам какво си мислиш в момента…  

Петьо, доста се обърках. Кой подход трябва да следвам?

Преди да ти дам отговор, трябва да ти изясня нещо изключително важно.  

Всеки човек, който има дори минимални познания по маркетинг е наясно със стратегията наречена ПОЗИЦИОНИРАНЕ.

В основата на тази стратегия стои теорията, че за да изпъкнеш на пазара, трябва да си добре запознат с онези 5-10 възгледа, които споделяш и с онези 5-10 възгледа, които не споделяш (митове, които искаш да обориш).  

Както обаче се досещаш, светът не е нито бял, нито черен.  

Доказателство за това е фактът, че ще намериш успешни мрежовици, които следят определени мисловни школи.  

Така че, едно нещо е сигурно…  

За да станеш най-добрия, трябва да имитираш най-добрите.  

Независимо коя мисловна школа те следят.  

Сега ще поясня.  

За да станеш наистина успешен мрежовик, трябва да вземеш за модел най-успешните мрежовици от всяка една от 4-те основни мисловни школи.  

Нужно е да копираш от тях характеристиките, които им носят ЗНАЧИТЕЛНИ ПРЕДИМСТВА и да  игнорираш онези характеристики, които са посредствени.  

Има само един проблем в тази цялата задача.  

Ако четеш това писмо, аз съм сигурен, че ти вече си се опитал да приложиш съветите на една или повече мисловни школи.  

Повечето големи лидери и тренери твърдят, че те са най-добрите. Трябва да правиш това, което те правят и край. Не трябва да имаш други ментори.  

Това което липсва, повече от всякога, е един наръчник СТЪПКА ПО СТЪПКА, едно цялостно обучение което да свърже всички парчета от пъзела.

Едно обучение, което да включи най-добрите практики от най-добрите мрежовици и маркетолози.

Обучение, което да даде на мрежовика един пълен поглед към всички значими стратегии, използвани от хората, които работят професионално.

Едва след като мрежовикът премине през едно такова цялостно обучение, той ще може да добие ясна представа, върху това на кои стратегии, от всички съществуващи, ще трябва да наблегне, за да създаде своята ЛИЧНА ФОРМУЛА ЗА УСПЕХ в мрежовия маркетинг.

Естествено, да добиеш яснота, не е нещо толкова елементарно. 

Необходимо е да има човек, който да те хване за ръка и да те напътства, за да разбереш начина на работа на големите гурута.  

Само по този е възможно да се постигнат ЗНАЧИМИ И ДЪЛГОСРОТЧНИ резултати.  

Знаех, че трябва да направя нещо по въпроса.  

Още от края на 2014, мрежовиците, които следяха италианския ми блог, ме питаха дали съществува такова обучение.  

Интервютата, които започнах да правя от лятото на 2015 са ценни и полезни. Бях първият в Италия, който пое такава инициатива.  

Тези интервюта могат да ти дадат правилна насока, за да се поучиш от грешките на други мрежовици и за да разбереш някои нови концепции.

И все пак, колкото и да са полезни и интересни, те не могат да ти дадат едно подробно обучение, стъпка по стъпка, в рамките на 30 минути.

Виж, най-добрият начин да създадеш формула за печелене от мрежов бизнес е просто да ВИДИШ и да ПРИЛОЖИШ всички онези успешни стратегии, които използват професионалистите.

След като вече си надникнал зад кулисите и си ВИДЯЛ как се генерира непрестанен поток от контакти и как се овладява този поток, ще ЗНАЕШ как и ти да направиш същото.  

Реших да те науча на най-добрите стратегии и да ти покажа, една след друга, стъпките, която правят най-успешните мрежовици.  

Събрал съм най-доброто от различните мисловни школи и от най-резултатните мрежовици.

Благодарение на това, ти ще можеш да създадеш твоята ПЕРСОНАЛИЗИРАНА ФОРМУЛА ЗА УСПЕХ В МРЕЖОВИЯ МАРКЕТИНГ.  

Всичко това на едно място! Не мислиш ли, че е страхотно?  

Огледай се наоколо и ще видиш само разпокъсани съвети на ляво и дясно.  

Може би такъв тип информация (непълна) е по-опасна от самото невежество.  

Това е като един пъзел. Представи си, че имаш на масата всички парчета от пъзела, но си нямаш и бегла представа как да го сглобиш… 

Няма ли да те изнерви това? 

Може би сега се питаш:

Защо различните тренери, коучове и “лидери” разпространяват фрагментирана, непълна и недостатъчна информация?

 

Тук е много важно да направим едно разграничение между различните лидери, работещи за същата фирма, която и ти представляваш, и онези коучове и гурута, които продават своите знания.  

Първите, в 49% от случаите са добронамерени. Техният проблем е че са твърде заети със собствената си ежедневна работа и нямат никакво време да ти предотставят цялостни и задълбочени обучения.

Освен това, колкото и добри да са те, в това което правят, това не означава, че са и добри учители.  

Така както най-добрите футболисти рядко стават най-способните треньори и силата на най-добрите математици не е в обясняването.

Другите 49% от фирмените лидери подготвят своите обучителни курсове с идеята да те превърнат в ДОЖИВОТЕН КЛИЕНТ.   

Това е така, защото те отлично знаят, че е много по-лесно те направят лоялен клиент, от колкото да те превърнат в “терминатор” на продажбите.

Ти и без това си влезнал вече във фирмата, пробвал си продуктите, нека сега те убедим, че нашите продукти са най-добрите и ти и твоето семейство ще ги консумирате доживотно. 

Целта на повечето фирмени обучения, водени от тези лидери, е ти да станеш фен на марката.  

Точно както си имаш любим певец, любим футболен отбор и любима марка кола.  

Знам какво се питаш точно в момента…  

“Не би ли трябвало те да имат по-голям интерес в това да ме научат да градя мрежи и да продавам успешно? Така и техният оборот ще се качи значително.” 

Естествено.  

Проблемът е, че ако в една скала от 1 до 10, трудността на това да те превърнат в лидер е 10, то това да те направят просто един лоялен клиент е 3.   

Това е така, защото ограничителна бариера за влизане в мрежов бизнес, на практика, не съществува и масово хората, които се приближават към тази индустрия нямат и минимални познания относно продажбите.

За щастие, има и такива лидери, които те напътстват както трябва, с една дума ИСТИНСКИ ЛИДЕРИ.

За съжеление, според моите наблюдавания, те са около 2%.  

Зад непълните обучения, които продават някои хора, се крие истинска стратегия. 

Тяхната цел е да продават непрекъснато нови и нови курсове.  

Купуваш книга за 10 лева.  

Купуваш курса “Да се превърнеш в мрежовик Нинджа за 7 дни”, само за 70 лева.  

После ти продават обучението на живо “Как са станеш мрежовик астронавт за 30 дни”, само за 150 лева. Ако доведеш приятел ще платите 120 лева на човек.   

После гледат да ти продадат курса “Универсален мрежовик” само за 400 лева.  

И няколко месеца по-късно бъди готов за ” Мрежовик астронавт (второ издание)” само за 2000 лева.  

Виж, не ме разбирай погрешно.  

Аз съм първият, които твърди, че обучението е ФУНДАЛМЕНТАЛНО в този бранш.  

Не придобиеш ли необходимите умения, просто нещата няма да се получат и после ще си ближеш раните.  

Има обаче едно голямо “НО”.  

Средностатистическият човек, започва МЛМ бизнес, защото има нужда от допълнителен доход.  

Типичният мрежовик, не е някой пластичен хирург или нотариус, или пък Кристиано Роналдо.  

Мрежовикът, особено в началото на своята кариера, рядко може да си позволи лукса да купува обучения, които разтягат локуми (дори да предположим, че са качествени).  

Ако вече си направил достатъчно пари от мрежов бизнес или си семейно заможен, можеш да ходиш на всички обучения и да харчиш колкото си искаш за тях. 

Но внимавай, все пак, да се не превърнеш в колекционер на курсове, който от търчене на ляво на дясно, няма никакво време да приложи наученото.  

Нека сега малко помечтаем, като си представим, че гуруто, които в момента следиш е добронамерен и не се интересува само от своя портфейл. 

Тогава на хоризонта изниква още една ОПАСНОСТ… 

Да следваш един единствен ментор и модел на работа, може да е изключително опасно, защото води до това, което дефинирах като “Канцерогенно Удвояване”

В почти всяка МЛМ фирма, можеш да намериш поне двама души, които значително са изкачили компенсационния план.  

Защо тогава, тези герои не са в състояние да предадат собствения си начин на работа на своите линии? 

Защо никой не успява да ги копира успешно?  

През последните години осъзнах защо това копиране не се получава. 

Главно поради 2 причини:

 1. Липсата на един ефикасен метод на работа или изобилието от неясна информация. 
 2. Липсата на правилен метод за отделния мрежовик. Повтарям… за ОТДЕЛНИЯ мрежовик. 

Какво правят много спонсори? 

Убедени, че техните методи са най-резултатни, те задължават новите членове да следят техните стъпки.  

Това води до това което дефинирах като “Канцерогенно Удвояване” 

Веднага пояснявам…  

Процесът на удвояване започва да работи, взима инерция и изведнъж спира. 

Това се случва, защото в началото привличаш хора, които са сходни с твоя характер и имат сходни с твоите силни страни. Хора, които приличат на теб и успяват успешно да повтарят това, което правиш ти.  

И след време, колкото повече структурата расте, толкова повече ти губиш контрол върху новите членове– не знаеш кой влиза и какви са неговите силни страни. 

Изведнъж, повечето членове не могат да копират онези, на теория лесни всекидневни задачи, които са жизнено важни за разрастването на екипа.  

Не случайно казах на теория лесни задачи, защото, за щастие, всички ние сме различни и леснотата и трудността са субективни понятия.  

Сега вече, можеш да се досетиш, че това злокачествено удвояване се появява, когато се опитваме на всяка цена да създаваме наши клонинги.  

Давам ти пример:  

За някои хора да звъннат два телефона и да поканят някой приятел на семинар може да се окаже тяхното спасение, за други такъв тип всекидневна дейност, би означавало тотална скука.  

Поради това, удвояването, в един определен момент, започва да намялава значително, докато не спре тотално.    

Защото различните лидери промотират, до последен дъх, само и единствено тяхната уникална система на работа.

Истината е, че един доходоносен МЛМ бизнес е основан върху 3 стълба

Технически, един МЛМ бизнес може да бъде сметнат за семпъл, некомплексен и неизискващ специални дипломи. 

Но този вид дейност изисква: 

ТЪРПЕНИЕ, ПОСТОЯНСТВО, МОТИВАЦИЯ И ЛИДЕРСТВО 

Защото е мулти-левел-маркетинг (марктинг на много нива). Ти печелиш по-малко, но от много нива.  

Тоест, докато не построиш значителен брои нива, печелиш малко.  

Тази особеност не е за подценяване, защото променя напълно правилата на “играта”.

Ако не израснеш като личност в мрежовия маркетинг, доникъде няма да стигнеш.  

Какво да кажем за МАРКЕТИНГА

Може ли да липсва този елемент в една дейност, която даже го съдържа в името си? 

Все едно дърводелеца да не обработва дърво. 

Само че, когато говорим за маркетинг има един малък проблем. 

Да кажа, че разбирам от маркетинг е все едно казвам всичко и нищо.  

Маркетингът има много отрасли.  

Това което е важно да разбереш в момента, е че зад дълго чакания момент на продажбата, стои именно маркетингът. 

За да обясня по-точно какво имам на предвид обичам да давам примера с айсберга.  

Ако пътуваш с кораб и видиш айсберг, имай предвид, че виждаш само 10%  от ледената планина. 

90% от айсберга остава покрит от ледените води. 

По абсолютно същия начин можеш да забележиш, че в успешните търговски дейности, маркетингът е скритата ледена планина, докато продажбата е откритият леден връх. 

И веднага ти обяснявам защо правя тази аналогия. 

Един айсберг се придвижва благодарение на теченията и на вятъра.  

Имам елементарен въпрос: 

Ако вятърът духа от изток на запад, а течението е в противоположната посока – от запад на изток – към коя посока ще поеме айсбергът? 

Както можеш да се досетиш, ледената планина ще поеме по посоката на течението.  

Това е така, защото течението удря 90% от ледената маса, докато вятърът само 10%.   

Абсолютното същото нещо се случва и в света на бизнеса. 

Добра маркетинг стратегия е в основата на компаниите, които правят огромен оборот.  

Затварянето на самата продажба е само върхът на айсберга. 

На кратко – задачата на маркетинга е да направи така, че затварянето на продажбата да има почти незначителна роля в процеса на покупко-продажба.  

Маркетингът на компания Ейпъл е толкова добър, че когато влезеш в техен магазин няма нужда някои да те убеждава да купуваш.Ти вече си убеден. 

Може би сега си казваш: “Чакай сега Пешо, имаш грешка. Мрежовият маркетинг е съвсем друго нещо. Няма нищо общо с продажбите.” 

Тази идея най-вероятно ти е насадена от някои опитен лидер, който по време на семинарите твърди… 

“Ние не продаваме. Не го наричайте продажба. Ние само препоръчваме.” 

Съжалявам, че ще се наложи да разтърся ума ти, но аз предпочитам да бъда напълно искрен с теб. 

Когато препоръчваш, ти даваш съвет или напътствие на твой познат, ориентирайки го какво да извърши. 

По презумпция препоръката е искрена и тя нямаш финансов интерес от нея.

Когато обаче ти получаваш някакъв вид комисионна за тази препоръка, ето че тя се превръща в ПРОДАЖБА. 

В това няма нищо лошо, но е важно да се изяснят нещата. 

Разбираш ли сега, че да препоръчваш добра книга от книжарницата или филм, който си гледал в киното, няма нищо общо с това да препоръчваш продукти или услуги, от който ще вземеш комисионна.  

Повярвай ми, хората не са глупави и това ясно го усещат. 

Сега, след като ти изясних, че всъщност и мрежовият маркетинг има много общо с продажбите, да се върнем към онова, което казвах преди малко… 

Маркетингът представлява 2 от 3-те основи, върху които може да се построи един железен мрежов бизнес. По-точно става въпрос за ОФЛАЙН маркетинга и за ОНЛАЙН маркетинга. 

Офлайн- когато работиш на живо и имаш директен контакт с хората (това е типичният “спорт”, практикуван от мрежовиците). 

Когато работиш офлайн много е важно да притежаваш добри комуникационни умения.  

Трябва да можеш да омайваш и убеждаваш хората.  

Трябва винаги да си един ход преди техните възражения. 

Също така, трябва добре да познаваш различните техники за писане на хартиени писма и картички, за да можеш да “следиш” онези хора, които се колебаят дали да предприемат желаното от теб действие или не. 

От друга страна, с всеки изминал ден, интернет маркетингът става все по-съществен фактор във всички търговски дейности. 

Голямата революция, която извърши интернет мрежата, бе да свърже хората, независимо къде се намират те. 

Да си представим, че си голям колекционер на ръчно изработени дървени модели на самолети. Живееш в град Троян, но там няма магазини, които продават такъв вид самолетни модели.  

Тогава решаваш да отвориш компютъра и да потърсиш в интернет къде се продават такива модели.   

Откриваш, че бай Иван от град Кърджали изработва и продава такива самолетни модели.  

Успял си да намериш бай Иван, защото, вероятно, си е направил уеб сайт или е отворил Фейсбук фен страница.   

Бай Иван е качил снимки на моделите и може би е описал техните характеристики.  

И какво правиш ти?

Понеже си голям фен на тези самолетчета, най-вероятно ще платиш на бай Иван и той ще ти прати желаните от теб, ръчно изработени, самолетни модели. 

По този начин сравнително бързо и лесно твоята нужда ще бъде задоволена. 

А какво щеше да направиш, ако интернет не съществуваше?  

Щеше да вложиш много повече средства и усилия, за да задоволиш твоята нужда.  

Трябваше да обикаляш от град на град, за да търсиш магазини, които продават подобни продукти.  

Интернет премахна всички граници и ограничения.  

Това от една страна дава възможност на хората да задоволят много по-лесно и бързо своите нужди, а от друга страна отваря огромни възможности за хората, които правят някакъв вид търговска дейност. 

На кратко – благодарение на интернет можеш ДА ПЕЧАТАШ ПАРИ.  

Добре, до тук всичко ясно ли е?  

Надявам се, че да. 

И така… както разбра един стабилен МЛМ бизнес, трябва да бъде изграден върху тези 3 основни стълба– онлайн маркетинг, офлайн маркетинг и личностно развитие. 

Ако липсва един от тези 3 стълба, цялата постройка може да се срути. 

Разбира се, да станеш експерт в трите сфери не е нещо лесно- малко мрежовици се отличават с подобни умения. 

Но, придобиването, поне на основните знания, е необходимо. 

Повтарям – необходимо е защото това са трите основни стълба, които крепят мрежовия бизнес. 

Това не го твърдя само аз. Потвърждават го повечето легенди в мрежовия маркетинг на световно ниво.   

Моето намерение е чрез МЛМ Формула да ти покажа как се изграждат тези 3 основни стълба, и то по най-съкратения и лесен начин, но без да пропускам нищо фундаментално (гарантирам ти, че не беше никак лесно да го направя). 

След като преминеш това обучение, ти сам ще решиш кой стълб ще бъде носещият и кои ще бъдат упорните.  

Само по този начин ще можеш да приложиш наученото и ще можеш НАЙ-НАКРАЯ да видиш конкретни резултати от тази дейност. 

Представи си само за секунда…

 

Ако можeше да узнаеш как наистина работят повечето мрежовици, които се занимават професионално с този бизнес.  

Говоря за онези мрежовици, които са постигнали своята финансова свобода, а не за онези, които са сменили една въртележка на хамстера с друга (тоест по цял ден търчат на ляво на дясно и комисионните им стоят същите от 5 години). 

Ако можеше да премахнеш напълно риска от “канцерогенното удвояване”, работейки само с една-единствена система на работа.  

Ако можеше да кажеш “сбогом” на всички онези лекции, курсове и семинари, които повтарят все едно и също. 

Какво ще кажеш, да получиш ВСИЧКО онова, което ти е нужно в един ЕДИНСТВЕН пакет? 

Повтарям – без да ти се налага, никога повече, да ходиш на семинари или да купуваш дигитални продукти. 

Най-накрая и на български завършената формула, която ще позволи на твоята мрежа и на твоите постъпления да се увеличат с до 300% за 120 дни.

Време е да спреш да следваш индивидуалните гурута-многознайковци, които само ще доведат твоя екип до “канцерогенно удвояване”.

Време е да узнаеш какви системи използват най-съвършените мрежовици и маркетолози, за да генерират постоянен поток от клиенти и сътрудници.

Този курс съдържа НАЙ-МОЩНИТЕ и донякъде тайни стратегии, които ще са ти нужни, за да ЗАПИШЕШ до 120 дни повече сътрудници, от колкото записват топ лидерите от твоята МЛМ фирма за цяла година.  

И не преувеличавам. 

Aз ще ти разкрия всичко, което съм узнал от 2010 година насам.  

Ще ти покажа всичко, но след това, от теб ще зависи колко ще натиснеш газта.

Аз ще ти дам книжката, автомобила и горивото, но ти ще трябва да караш отговорно. 

Само прилагайки стъпките, на които ме научи в лекциите, посветени на срещата на четири очи, в рамките на 20 дни записах 7 нови директни дистрибутори и 10 нови клиенти

Здравей Петър,

Преди време бях взела твоя наръчник Леснокасно спонсориране и ми помогна да извърша първите си стъпки онлайн и да започна да работя с Фейсбук.

След като видях конкретни резултати от твоите съвети, реших отново да ти се доверя и да взема Млм формула.

Както ти казваш, имах нужда да наточа острието и да направя смела крачка към по-високото ниво.

Занимавам се с мрежов бизнес от 2009 г. и такъв концентрат от интересна и полезна информация не съм виждала нито на един семинар, на който съм очаствала.

Само прилагайки стъпките, на които ме научи в лекциите, посветени на срещата на четири очи, в рамките на 20 дни записах 7 нови директни дистрибутори и 10 нови клиенти.

Такова нещо преди твоето обучение никога не беше се случвало.

На практика затворих 80% от срещите.

Много скоро ще създам блога си и ще започна да използвам инструментите за автоматизиране на процесите, които ти показваш в обучението.

Засега мога да ти кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ.

Мариела Иванова -

Независим дисрибутор фирма Корал Клуб

Ето кои ще са главните ползи от участието ти в МЛМ Формула

 

N

Всички онези хоракоито говореха зад гърба типрисмиваха ти се в лицето, или директно те критикуваха за това, че си влезнал в някаква пирамида като от деветдесетте или като пловдивската °Сейв къмпани°… ще си подвият опашката и ще дойдат при теб, извинявайки ти се и молейки те да им дадеш малко повече информация за бизнеса. Оставям на теб избора дали и ти да им обърнеш гръб или да им простиш.

N

След като приложиш научените стратегии ще можеш да се прицелиш към върха и да постигнеш ПЕЧАЛБИТЕ и кариерния ранг, за които си мечтал от самото начало.

N

Ще разбереш каква е подходящата ментална нагласа и “7-те тайни номера”, за да работиш на половина и да печелиш двойно. Повече свобода и удобство означа ПО-ВИСОК СТАНДАРТ НА ЖИВОТ.

N

Ще се отделиш веднъж за винаги от онези 99% от мрежовиците, които НЕ печелят повече от това, което харчат в самата МЛМ фирма. Най-накрая ще се избавиш от чувството за несигурност и твоята главна цел няма да бъде оцеляването, а ПРОСПЕРИТЕТА.

N

Ще бъдеш в състояние да създадеш такъв ЛИЧЕН БРАНД , че хората да тичат след теб все едно си ЗВЕЗДА ОТ ХОЛИВУД, макар и далеч да не притежаваш бюджета на прочутите американски актьори.

N

Да си извоюваш респекта и уважението от твоя екип е изключително важно. След като преминеш обучението ще бъдеш възприет от своите дистрибутори като звездната комета, която ще ги отведе до ПОСЛЕДНОТО НИВО на компенсационния план.

N

Да си извоюваш респекта и уважението от твоя екип е изключително важно. След като преминеш обучението ще бъдеш възприет от своите дистрибутори като звездната комета, която ще ги отведе до ПОСЛЕДНОТО НИВО на компенсационния план.

N

Успехът идва, когато потенциалният клиент или дистрибутор направи първата крачка към теб… ще ти покажа как, прилагайки стратегии на магнетичен маркетинг и подсилвайки ги с подходящите дигитални инструменти, хората ще вървят към теб като ХИПНОТИЗИРАНИ

N

Никога повече няма да бъдеш третиран като амбулантен продавач на тенджери и тигани (с цялото ми уважение към тази хора) … ще лъхаш професионализъм от километри и ще привличаш като магнит клиенти и сътрудници, още преди даже да си отворил устата си.

N

Ще можеш да създадеш списъка с имена по такъв начин , че да спонсорираш твои близки и познати без и за миг да им мине през главата, че някой ти е промил мозъка (сега това често ти казват, нали така?). Не само ще работиш с твоите близки, но ще си спечелиш и тяхното уважение. 

N

Ще те науча и как да приложиш техниката “изкачване”. Ще се научиш да усъвършенстваш списъка с имена добавяйки в него ЗАМОЖНИ, харчещи и ПРОЗОРЛИВИ хора.

N

Ще се научиш да продаваш нови концепции и да срутваш естествените защитни бариери, които хората в днешно време са задължени да изградят, за да се предпазят от хилядите рекламни послания- дори най-скептично настроените хора ще те изслушват. За теб ще е все едно да ритнеш футболна топка в празна врата.

N

Ще бъдеш в състояние да проведеш напълно професионално всички срещи на четири очи.

Ще ти разкрия някои трикове, използвани от най-големите експерти по продажби, които ще те катапултират към перфектната сделка.

N

Ще намалиш драстично всички онези излишни разходи за непродуктивни срещи, кафета и вечери.

N

След като приложиш повечето стратегии, ще имаш на разположение цялата „червена армия” със своите танкове “Т-34”, които ще работят за теб, където и да си и каквото и да правиш.

N

Ще можеш да правиш по 1000 презентации на бизнеса или на продуктите, всеки ден и навсякъде в България- и всичко това, докато си седиш удобно у вас с твоите близки или си на кафене с приятели.

N

Ще можеш да превръщаш скептиците в ентусиасти… никога повече НЯМА да ти се налага да обясняваш каква е разликата между мрежов маркетинг и пирамидални схеми.

Ще се научиш да привличаш само квалифицирани контакти, хора които наистина на ЗАИНТЕРЕСУВАНИ от твоя бизнес или от твоите продукти.

N

Ще привличаш благосъстояние, докато се наслаждаваш на свободното време, което може да отдадеш на своето семейство.

N

Всяка сутрин ще се будиш със СПОКОЙСТВИЕ и радост, защото ще имаш списък с хора, които са проявили интерес към твоята дейност.

Ти ще решаваш къде и кога ще се срещнете.  

N

Всяка сутрин ще се будиш със СПОКОЙСТВИЕ и радост, защото ще имаш списък с хора, които са проявили интерес към твоята дейност.

Ти ще решаваш къде и кога ще се срещнете.  

N

Ще ти разкрия точните думи, които ми позволяват да заинтересувам напълно непознати.

N

Ще разбереш какво не трябва да правиш в социалните мрежи, ако не искаш да си прецакаш репутацията и другите да те отбягват все едно имаш чума.

N

Ще успееш да създадеш и подчертаеш своята УНИКАЛНОСТ.

Ще ти покажа как значително да се разграничиш от всички твои преки и непреки конкуренти.

N

Ще видиш защо и как чрез мрежов маркетинг ще можеш да реализираш пасивни доходи, които не би могъл никога да направиш с традиционен бизнес.

N

Ще разбереш как да постъпиш, когато се чувстваш несигурен, но искаш да поканиш някои да чуе твоето предложение по телефона или в чат.

Страхът от студения отговор ” НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА” ще те напусне завинаги.

N

Ще разбереш как може да печелиш непрекъснато от всички онези хора, които не влизат в твоя бизнес или не си купуват продукт.

Има много начини да осребряваш твоя труд и можеш да направиш куп пари даже от онези, които уж само са ти загубили времето. Не се шегувам.

N

Ще се научиш да преборваш прокрастинацията. Когато се чувстваш “блокиран” ще можеш веднага да идентифицираш причината за отлагането и за застоя и ще знаеш как да неутрализираш проблема.

Забележи: този “невидим проблем” трябва да бъде изкоренен, колкото се може по-скоро.

N

Ще умееш да трансформираш напълно непознати в клиенти, НЕТЪРПЕЛИВИ да купят продукт или да станат дистрибутори, и то без да е трябвало да говориш с тях дори и за момент.

N

От човек, които гони хората ще се превърнеш в човек, които бива преследван и даже някои ще искат да ти платят, за да им разкажеш компенсационния план.

Спонсорирането ще стане лесно като да пиеш една чаша вода. Не мислиш ли, че това е невероятно?

N

Ще умееш да привличаш маса от хора НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО, създавайки качествено съдържание.

В България почти никой (да не кажа никой) не умее да създава такова съдържание.

N

Ще ти покажа как да позиционираш твоя бранд в интернет пространството, така че да бъдеш възприет като авторитетен експерт.

N

Ще разбереш, използвайки някои МОЩНИ маркетинг стратегии, как да пращаш маса от хора към твоята лендинг страница (началото на твоята продажбена фуния).

N

Ще се научиш да използваш имейли, за да увеличиш АВТОМАТИЧНО списъкът със заинтересувани към твоя бизнес.

Ще знаеш как да построиш стабилни връзки с тези контакти и ще видиш как прогресивно твоята банкова сметка затлъстява.

N

Ще се научиш как да създаваш платена реклама (PPC), за да препращаш таргетирани хора да разгледат твоето предложение.

N

Ще се научиш как да поставяш хитри “капани” в твоите статии, продаващи страници, видеа, които хващат контактните данни на потенциални клиенти и дистрибутори.

N

Ще се научиш да създаваш магнетични заглавия, които на практика да задължават хората да прочетат твоята статия или да видят твоето видео.

N

И много други неща.

Ето защо създадох >МЛМ Формула<

Щом си стигнал до тук с четенето, най-вероятно си осъзнал, че който не придобие oпределени знания, бива изхвърлен автоматично от “играта”. 

Да, точно така. Мрежовият маркетинг не е за всички, както някои лидери се опитват да ти внушат. 

Ако това, което казвам не беше истина, нямаше да е пълно с мрежовици, които търсят непрекъснато начини, за да започнат да печелят наистина от този бизнес.  

“Добре де Петьо, не е ли достатъчно да си следя вече тестваната през годините система на работа, която ми предоставят по време на oбученията?”  

Виж тази снимка… 

Наистина, погледни я.   

Мислиш ли, че ако Гошо е успял да изгради голяма мрежа през деветдесетте и ти ще можеш да направиш същото, следвайки неговите съвети? 

Вече са минали десетилетия. В 21-ви век сме. Почти всичко се промени. 
 
От телефонните кабини, които работеха с жетони, минахме на първите мобилни телефони и стигнахме до сегашните смартфони, с които можеш да се свързваш с всеки по света, когато и където си искаш.   

На времето изгубвахме следите на старите приятели, а сега знаем какво и къде закусва онзи приятел, дето имигрира в Чикаго.  

Днес благодарение на Фейсбук и другите социални мрежи знаеш кого, къде и с кой твоите приятели си лягат, пият бира и ходят на почивка. И всичко това го узнаваш в реално време.

Светът се промени и ще продължава да го прави. Но въпреки това някои лидери се опитват да ти внушават, че вижеем още в ерата на динозаврите.

Естествено, някои механизми на чисто човешка комуникация, винаги ще си останат непокътнати, но нали знаеш – дяволът е в детайлите.  

Много лидери, а и самите МЛМ компании, не се нагласят според промените.  

Това е и причината за тяхната професионална смърт, или по-точно ЗА ТВОЯТА ПРОФЕСИОНАЛНА СМЪРТ.  

“Добре де, щом обученията не са добри, как така има хора с фирмени коли и големи бонуси?”  

Защото те са стигнали на високо, още когато старите правила са работили и поддържат стандарта си на живот, благодарение на текучеството от нови клиенти и дистрибутори.

Но за тяхното късогледство плащаш ти, който си в бизнеса от няколко години.  

За това вината за липсата ти на успех НЕ е твоя.

Просто обученията, които получаваш не са вече актуални. 

Ако това, което твърдя не беше вярно, нямаше да има куп мрежовици, които непрекъснато търсят начини да пробият в този бизнес. 

И тези мрежовици далеч не са само новобранците. 

Само в момента, в който ти четеш тези редове, най-вероятно из българските градове се провеждат десетки или стотици бизнес презентации и обучения.  

Защо тогава 99% от мрежовиците се надяват, че публикувайки снимки на продуктите във Фейсбук, изведнъж смартфона им ще прегрее от известия?

Въпросът е реторичен. 

Мрежовиците в България (а също и в Италия) нямат никакви компетенции. 

Щом четеш тези редове, значи и ти го знаеш. 

Моля те, не се обиждай, както ти казах вината не е твоя.

Аз съм тук, за да ти помогна. 

Точно поради огромната нужда на мрежовиците от източник на качествена информация, реших да създам theNetworkFormula – първият курс в Италия, който помага на мрежовиците да работят този бизнес НАПЪЛНО ПРОФЕСИОНАЛНО.

След Италия, реших да създам и българска версия на обучението. 

Защо реших  да създам един-единствен задълбочен курс, вместо да направя няколко отделни или пък абонаментен курс?

Добрите маркетолози твърдят, че когато вече си създал едно общество от хора, които те следят, тогава идва моментът, в който трябва да създадеш едно месечно абонаментно обучение.  

На практика, ако бях “хитър„ трябваше да създам един абонаментен курс, с примерна цена от 120лв/месечно и в замяна да пускам всеки месец по няколко лекции.  

И така за 7,8,9  или 10 месеца. 

Моята теза тогава, щеше да бъде, че ако искаш да научиш материалите е необходимо да получаваш информацията постепенно. 

Истината, обаче, е че в такъв случай щеше да платиш 5 или 6 пъти повече за абсолютно същата информация.

Познавам много добре тези трикове, интересувам се от маркетинг вече oт 13 години.  

Искам да знаеш, че тези номера няма да ги видиш тук.  

Аз съм човек на конкретиката и никога не съм си падал по разтягането на локуми. 

Искам да съм искрен с теб, дори ако това би означавало да не станеш част от МЛМ формула, защото предпочиташ да попаднеш в лапите на гурута, които само ще ти разтягат локуми и ще ти казват, че ако ги следваш, рано или късно ще имаш успех.  

Ще ти кажа кои са основните 2 причини, поради които аз няма дa разтягам локуми, дори това да не е толкова доходоносно за мен. 

1) Занимавам се с много проекти и правенето на курсове НЕ Е МОЯТА ОСНОВНА ДЕЙНОСТ. Следя лично проекти на клиенти, които работят в различни сфери (психология, физиотерапия, китайска медицина, коли под наем, право и естествено, мрежовици). Актуализирам два блога- NetworkMarketingManager.it  и MrejovMarketingManager.com.

Също така помагам на един колега с неговия проект ADVANS.it.   

Макар и да не работя директно мрежов маркетинг, както ти обясних, в миналото това беше основната ми дейност. Следователно имам директни линии, на които трябва, в качеството си на техен спонсор, винаги да помагам. 

На кратко – нямам физическото време да ти претоплям една и съща манджа месеци на ред, защото за разлика от някои интернет псевдо-гурута, аз прилагам голяма част от нещата, на които ще те науча. 

2) Лично мен, разтягането на локуми ме изнервя и ми отнема доста време, а и както ти казах преди малко аз съм практик и винаги съм бил привърженик на закона на Парето “във всяко едно начинание, 20% от вкараните ресурси в проект, допринасят за 80% от изходния резултат„. 

И така, за твое огромно щастие ти ще имаш на разположение супер концентрирана информация, която иначе би получил в рамките на 8-9 месеца и то на доста по-висока крайна цена.  

Това не означава, че 3 седмици след като започнеш курса ще стигнеш последното ниво на компенсационния план, но понеже ти ще си управляваш сам времето, със сигурност в рамките на няколко месеца ще видиш плодовете на своя труд. 

Помисли за малко…  

За да получиш това уникално по рода си обучение в България: 

 • Няма да се включваш в някаква абонаментна програма, за която накрая ще платиш хиляди левове. 
 • Няма да плащаш стотици левове за някакъв еднодневен семинар (информацията от тези семинари обикновено се забравя в рамките на 2 дни).  
 • Няма да плащаш хиляди левове за седмични коучинг програми. 

Добре, всичко това е страхотно. Но какво съдържа обучението “МЛМ Формула”?

Преди всичко, трябва да знаеш, че става въпрос за едно обучение, което е структурирано по начин, по който да те въведе в материята стъпка по стъпка.

Целият материал е достъпен във виртуалната стая и можеш да си ИЗТЕГЛИШ всичките лекции на твоя компютър.

Почти всяка ВИДЕО лекция е придружена от ПОМАГАЛО, работни ТЕТРАДКИ и конкретни примери.

Цялото обучение е направено така, че ти да можеш да научиш всяко едно парченце от пъзела.

   

Лекция 1- Идентифициране на твоите силни страни: Ще анализираме някои мрежовици, които вършат професионално тази дейност.

Ще видим кои са техните силни и слаби черти. Ще ти покажа някои лесни и ефикасни техники, благодарение, на които ще можеш и ти да разбереш къде ти е силата.  

Лекция 2- Как се прилага маркетинг в мрежовия маркетинг: В тази лекция ще погледнеш “от високо”  тази обширна дисциплина.

По-точно ще видим кои разклонения на маркетинга ще трябва да задълбочиш .

Лекция 3- Идентифициране на правилните учители/коучове/тренери: Най-добрият начин за израстване е чрез копиране. Много е важно да избереш внимателно кого ще копираш, защото от това ще зависи твоето бъдеще в мрежовия маркетинг.

Лекция 4- Бранд; бранд позициониране; личен бранд: Да работиш, когато си искаш и другите да тичат след теб е мечтата на всеки един мрежовик. Това никога няма да се случи, ако преди това не създадеш мощен личен бранд или екипен бранд.

В тази изключително важна лекция, ще ти покажа как да станеш ПЪРВИЯ човек, който минава през ума на хората, когато искат да направят някой лев в повече, или искат да разрешат определен проблем, свързан с продуктите/услугите предлагани от теб.

Лекция 5- Списъкът с имена:  Това е една от най-дискутираните теми в последно време. Някои хора демонизират списъка с имена, други казват, че е най-важният инструмент на мрежовика.

Колко и аз самият да не съм  фен на списъка с имена на близки и познати, не мога да отрека факта, че хиляди мрежовици по света са изградили империи, започвайки от лист и химикал.  

За това в тази лекция ще ти покажа как успешните мрежовици са успели да натрупат ОГРОМНИ състояния, използвайки този инструмент на работа (най-вероятно няма нищо общо с това, което са те учили в семинарите).  

Лекция 6- Първият контакт (поканата): Поканата е големият портал към света наречен мрежов маркетинг. В тази лекция ще ти разкрия най-добрите практики за извършване на тази толкова важна стъпка. Ще ти покажа техниката на ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА.

Тази техника ще ти помогне да си спестиш време и енергия и ще си улесниш значително следващите стъпки. След като приложиш тези съвети, ще можеш да кажеш сбогом на всички онези, дето само ти губят времето.

Лекция 7- Швейцарското ножче на дигиталния мрежовик: Благодарение на интернет можеш да израснеш много по-бързо и да разпространиш твоята информация  много по-мащабно.

Следвайки правилните стратегии можеш да направиш така, че твоят бизнес да работи 24 часа.  В тази лекция ще ти покажа, кои са нужните инструменти, за да стартира правилно твоят бизнес онлайн.   

Лекция 8- Маркетинг на съдържанието:  Това е една от големите тайни за успех в много сектори. В последните години психологическата нагласа на потенциалните клиенти драстично се промени.

Сега хората, преди да вземат каквото и да е решение за покупка, искат да бъдат правилно информирани и не искат да усещат, че са притиснати да купуват на всяка цена.  В тази лекция ще ти покажа как да продаваш/да набираш дистрибутори, без дори те да подозират за твоите намерения.

Лекция 9- Първата среща на живо: Срещата може да протече на четири очи или да бъде групова. В зависимост от случая, ще видим как трябва да се действа, за да интригуваш събеседниците.  

Лекция 10- Целите на мрежовика: Без цели сме като кораб без щурвал (кормило). За щастие, осъзнати или не, всички ние имаме някакви цели в живота.  Сложността, обаче, понякога възниква, когато трябва ясно да дефинираме кои са тези цели.

Целта на тази лекция е точно такава, чрез определени упражнения ще дефинираме веднъж за винаги какво искаш да постигнеш чрез мрежовия маркетинг.  

Лекция 11- Как да идентифицираш твоя идеален клиент и сътрудник:  В тази лекция ще разбереш колко е грешно да обръщаш твоята комуникация към всички (особено ако работиш предимно онлайн) и как можеш…

Лекция 12- Генериране на контакти (leed generation) и маркетинг фунии: В тази лекция ще ти покажа как да създадеш един процес за ПОСТОЯННО генериране на квалифицирани контакти (без тези знания нямаше да съм в състояние да създам пасивните доходи)   

Лекция 13- Директен маркетинг: Понеже е много вероятно ти да не притежаваш огромните състояния на Кока-Кола, Ейпъл и други гигантски компании и да нямаш възможносттa да се рекламираш по телевизии, билбордове, радиа, вестници и списания (т.е. не можеш да правиш традиционна креативна реклама), ти трябва да започнеш да правиш директен маркетинг.

Тази форма на маркетинга, която се състои в изпращането на съобщения директно до потребителя и изисква от него да даде директен отговор на твоето предложение. Този отговор е ИЗМЕРИМ. Ползите, които ще получиш прилагайки директен маркетинг са безкрайни- в тази лекция ще навлезем в подробности.  

Лекция 14- Как да разпознаваш и стимулираш болките и страданията (Pain) на потенциалните клиенти и дистрибутори: Това е наистина ключов момент. Когато си на среща с потенциален клиент или сътрудник и не откриеш болките и тревогите и не сложиш сол в раната на твоя събеседник, много трудно срещата ще свърши така, както ти желаеш.

В тази лекция ще ти покажа, кои са най-уместните стъпки (придобити от най-скъпите курсове по продажби в Европа), за да се справиш с тази трудна задача и да накараш твоя събеседник да иска веднага да поръча стартовия пакет.  

Лекция 15- Копирайтинг (изкуството да пишеш, за да убеждаваш)  за обяви и лендинг страници:  За да приложиш стратегиите на директния маркетинг, трябва да използваш езика на копирайтинга.

Освен, че е изкуство копирайтинга е и наука със свои изключително ефикасни модели на писмена комуникация. За твой късмет тези схеми и модели на комуникиране могат да бъдат научени лесно и сравнително бързо (поне що се касае до комуникацията свързана с мрежов бизнес).  Добрият копирайтинг е тайната за успешни рекламни послания, които наистина магнетизират потенциални клиенти и дистрибутори.  В тази лекция ще навлезем в този невероятен свят.   

-Лекция 16- Моделиране на твоите навици: Колкото и добър да станеш в маркетинга и в това да си поставяш подходящи цели, ако не си създадеш полезни навици, които да те приближат до трайния успех, всички постигнати резултати ще си останат само в настоящето.

Мъчителната част не е в идентифицирането на такъв вид навици, а в тяхното налагане. В тази лекция ще ти покажа някои стратегии за превръщането на обикновени действия в истински навици.  

Лекция 17- Заключване на сделката и фолоу-ъп преди продажбата: Това е последната част на срещата с твоя потенциален клиент/сътрудник. Ако си изпълнил подобаващо предните стъпки, би трябвало сега да сключиш сделката без много възражения.  Въпреки това, съществуват някои изтънчени номера, които ще ти позволят да накараш потенциалния клиент/сътрудник да иска да УСКОРИ толкова бързо сделката все едно сключва пакт с дявола, които ще му позволи да живее 200 години с отлично здраве.

Ще видим също какво да правиш, ако твоя събеседник е разколебан и иска да си помисли- ще ти покажа как следващите дни да му напомняш за твоето предложение, без да му досаждаш.  

-Лекция 18- Борба с отлагането: Това е най-смъртоносната отрова в мрежовия маркетинг. Видял съм стотици сътрудници да “умират” от този смъртоносен вирус. За малко и аз да бъда тотално “умъртвен” от вируса, но реших да се боря и открих някои полезни съвети за справяне с проблема.

Понеже тематиката е много важна и влиза изцяло в сферата на личностното изграждане, оставих тази лекция на НЛП консултанта Боби Христов.  

-Лекция 19- Копирайтинг на продаващи страници и писма (част 1):  В тази лекция ще видим кои са 3-те основни грешки, които никога не трябва да правиш, когато пишеш рекламни послания.

-Лекция 20- Имейл маркетинг за мрежовици (основни знания): Сред мрежовиците имейл маркетинг е все още твърде подценяван канал за комуникация. Може би на световно ниво само 5% от независимите дистрибуторите ползват този канал (за България да не говорим).

-Лекция: 21-  Лидерство: Какво означава лидерство? Истината е, че около тази дума се образуват големи недоразумения, а причината за това е, че всеки си мисли, че знае какво е да си лидер.  В тази лекция ще ти поговоря на тази тематика и ще ти разясня един път завинаги какво е лидерство.  Но също така ще ти покажа как да направиш стъпките към това да се превърнеш в звездната комета на твоя екип.  

-Лекция 22- Блогът на мрежовика: Блогът е перфектният инструмент за привличане на таргет клиенти и дистрибутори.  Някои маркетолози го наричат генералният щаб, от който излизат всички “маркетинг атаки”.

В тази лекция ще си поговорим за стратегическата функция на блога и ще видим как да структурираш статии, които имат за цел да залепват читателите към екрана.  

-Лекция 23- Алтернативни стратегии за спонсориране на живо: В тази лекция ще ти изложа всички онези ефикасни начини за изграждане на бизнеса офлайн, които до този момент не съм ти показвал.

Наричам ги алтернативни, защото тези стратегии могат да работят сами по себе си, без да трябва да се връзват с другите видени до този момент.

-Лекция 24- Стратегии за имейл маркетинг: В тази лекция продължаваме да говорим за имейл маркетинг стратегии.

Ще ти покажа какъв маршрут трябва да премине човека, който си остави имейл адреса и как да създаваш различни имейл кампании. Ще ти разкрия също така някои важни “тайни на бранша”

-Лекция 25: Копирайтинг на продаващи страници и писма (част 2):  Това е финалната част на продаващата фуния. Целта на това писмо е само и единствено ДА ПРОДАВА.

Ще ти покажа как да пишеш продаващо писмо, което да бъде като невидим пистолет допрян до темето на читателя- единственото му спасение ще бъде да купи стартовия пакет.

-Лекция 26- Фолоу-ъп след продажба/спонсориране (какво да направиш след като продадеш продукт или запишеш нов член): Случвало ли ти се е да продадеш продукт на клиент, на него да му хареса и въпреки това никога повече да не те потърси? Или да запишеш нов сътрудник в бизнес и няколко седмици по-късно той да забрави даже името на фирмата?

Това се случва, когато не знаеш какво да правиш след като си сключил сделката.  Този проблем е присъщ за 99% от мрежовиците.  След като преминеш тази видео лекция и направиш упражненията, ти ще се чудиш как въобще си работил до този момент.  

Лекция 27- Стратегии за Фейсбук маркетинг: Да се представиш добре онлайн е изключително важно. В тази лекция ще ти покажа как да бъдеш представителен в най-вървежната социална мрежа Фейсбук.

Ще ти покажа как да  се разграничиш от онези досадни мрежовици, които непрекъснато публикуват спам, как да си отвориш и развиеш фен страница, Фейбук група и как да създадеш сполучлив редакционен план за публикациите.

Лекция 28- Алтернативни стратегии за спонсориране онлайн: В тази лекция ще ти изложа всички онези ефикасни начини за изграждане на бизнеса офлайн, които до този момент не съм ти показвал. Наричам ги алтернативни, защото тези стратегии могат да работят сами по себе си, без да трябва да се връзват с другите видени до този момент.

Освен че са ефикасни, тези стратегии ще са много полезни на всички онези мрежовици, които намират затруднения с управлението на уеб инструментите.

Лекция 29- Стратегически консултации:  В тази лекция ще илюстрирам най-ефикасните стратегии, прилагани от най-вървежните бизнес тренери по цял свят за правене на безплатни или платени консултации.

Ще те науча да ОСРЕБРЯВАШ твоя труд, още преди да си продал какъвто и да било продукт.  Ако приложиш стратегиите, които ти разкривам в тази лекция ще промениш ТОТАЛНО правилата на играта в твоя полза.   

Лекция 30- Обучение създаване на блог и основни стъпки: В този видео туториал ще ти покажа стъпка по стъпка как да създадеш своя блог.  Ще те напътствам от закупуването на необходимите инструменти до пускането му в пълен режим на работа.  

Лекция 31- Обучение Аутореспондер:  В тази лекция ще ти покажа как да нагласиш своя аутореспондер (инструмента, който ще ти е необходим за пращане на имейли- твоя виртуален асистент). За по-малко от един следобед, без да трябва да си хакер твоята “печатница за пари” ще е готова за ползване.

Лекция 32- Обучение създаване на твоята маркетинг фуния: Ще ти покажа как да нагласиш технически целия процес за генериране на потенциални клиенти и сътрудници чрез маркетинг ФУНИЯТА.    

Лекция 33- Как да управляваш финансите си: Защо по-голяма част от хората не достигат никога до финансова свобода? Причините могат да бъдат доста, но с сигурност една от основните причини е неправилното управление на парите. Даже и в мрежовия маркетинг, дейност която не ти изисква кой знае какви инвестиции, ако не умееш да управляваш приходите и разходите, може много скоро да излезеш от този бизнеса, ближейки си раните.  

Лекция 34- Стратегии за маркетинг на съдържанието:  В тази лекция ще ти дам специфични съвети, за да започнеш да създаваш и споделяш бързо съдържание, което привлича и ангажира твоите потенциални клиенти и сътрудници.  Запомни, че създаването на полезно съдържание е в основата на създаване на успешен и дълголетен МЛМ бизнес. 

-Лекция 35- Месинджър маркетинг: В тази лекция ще си поговорим за месинджър маркетинг и чат ботове. Това е доста важна стъпка за автоматизирането на онлайн работата.

-Лекция 36- Поток за Спонсориране: Това е един алтернативен начин за изграждане на маркетинг фуния. Хубавото на този вид фуния, е че стига там където класическата фуния се затруднява. Когато работиш с топли контакти потокът за спонсориране е страшно ефикасен.  

Лекция 37- Целият пъзел: В тази лекция ще сглобим всички парчета от пъзела, по този начин ще можеш по-лесно да създадеш твоята ЛИЧНА формула за успех в мрежовия маркетинг.  

Kурсът се провежда изцяло онлайн и се състои от видео лекции и помагала в пдф формат.  

Към видео лекциите са прикачени и записи под формата на аудио mp3.  

Общо видео лекциите са дълги 29 часа и 22 минути.  

Средно за приключване на обучението са необходими 30/40 дни.  

Ето 3-те основни причини, поради които трябва да преосмислиш своето участие в обучението

 

Подходящо за всеки мрежовик 

Този курс е един пълен наръчник, от А до Я, за изграждане на успешен МЛМ бизнес.  

Това го прави напълно подходящ както за начинаещи мрежовици, така и за хора, които вече имат опит в мрежовия бизнес и директните продажби. 

Както ти казвах, една от най-коварните болести, които може да сполети мрежовиците е “канцерогенното удвояване„. Тази “болест” се появява в по-напреднал стадии от развитието на бизнеса.  

МЛМ Формула има за цел да пребори тази ужасна болест, която дебне над почти всички мрежовици.  

Инструкции стъпка

по стъпка

Това е истинската сила на това обучение. 

Да подбера най-качествената информация, произлизаща от различните мисловни школи (школи, които често си противоречат) и да я комбинирам, така че да създам едно обучение стъпка по стъпка, ми костваше месеци работа, пот и сълзи. 

Но този труд си заслужаваше.  

Създаването на обучения, които нямат ясно начало и край е все едно някои да ти каже: “Ето ти всички парчета от секцията. Сега я сглоби, без да имаш книжката с инструкциите“ .

Концентрирано

съдържание

Създаването на едно цялостно и окончателно обучение, което същевременно да не бъде скучно НЕ Е никак лесна задача.

Както казва един мой приятел:

„Приятното и лесно за консумация съдържание, изисква трудна и неприятна работа, за да бъде създадено“

За това, мога да кажа, че аз извърших “мръсната работа” вместо теб.

“Много интересно. Но какво е различното на МЛМ Формула от всички останали обучения, които съществуват онлайн и офлайн?”

 

Виж, 99% от обучителните семинари, които се провеждат на живо се концентрират върху това да ти дадат подходящата мотивация. 

Съществуват някои по-технични семинари, които обаче имат два основни проблема. Не са насочени изцяло към специфичните нужди на мрежовиците и/или не ти показват картинка от високо- показват ти дървото, но не и гората. 

3 са основните разлики, които въведох в това уникално по рода си обучение: 

Всеобхватен подход: Преди всичко се съчетават най-добрите практики от различните мисловни школи, които ти представих в началото на това писмо. Тази уникална комбинация от стратегии, гарантира резултати на всеки мрежовик, който започва обучението.

Стратегически подходДа създадеш блог, да отвориш Фейсбук страница, да създадеш обяви, да настроиш дигитални инструменти като Аутореспондер и други подобни, ще са почти ненужни действия, ако нямаш ясна стратегия за това как да координираш инструментите, така че да оползотвориш твоите усилия.  

Третият различаващ елемент се състои в постоянното актуализиране на курса.  

МЛМ Формула НЕ е статично обучение. Пазарът много бързо се променя и много мрежовици правят огромната грешка да си мислят, че днес работещите стратегии ще са валидни и в бъдеще.  

Спомняш ли си Нокиа?  

Спомняш ли си Кодак? 

Това бяха пазарни лидери в техните браншове (мобилни телефони и фотография).  

Сега ако питаш някои тийнейджър, той най-вероятно не е и чувал за тези търговски марки.  

Защо се случват подобни неща? Как така, такива пазарни лидери, с огромната си финансова мощ, губят водещите си позиции и дори изчезват от пазара? 

Така е, защото в бизнеса (включително и в мрежовия бизнес), нещата просто еволюират.  

Който подцени този факт и реши да следва само това, което вече е научил, рано или късно ще си плати много скъпо. 

Това е.  

И сега да те попитам – Искаш ли през 3 месеца да търчиш на всички нови курсове и семинари, които никнат като гъби или предпочиташ да се включиш, един път завинаги, в НАЙ-ЗАДЪЛБОЧЕНОТО обучение в България за мрежов бизнес?  

Хей, не казвам да не ходиш повече на събития. Просто можеш да ходиш за развлечение, а не по необходимост.  

Кой трябва да стои далеч от това обучение?

 

МЛМ Формула със сигурност НЕ е за хора, които страдат от хроничен мързел.

Става въпрос за онези персони, които си мислят, че нещата ще се получат, без да е необходимо да си мръднат задните части.

Дните на тези хора минават в непрестанното търсене на магическата пръчка.

За съжаление МЛМ индустрията привлича не малко такива субекти.

НЕ е за онези хора, които са крайно нетърпеливи и искат нещата да се случат на момента. Вярно е, можеш да приложиш голяма част от наученото, на практика, веднага.

Но, за да създадеш една устойчива и ефикасна система на работа се изисква време.

И това време не зависи само от знанията, които аз ще ти предам, но и от чисто субективни фактори.


И все пак, аз ще те попитам: Мислиш ли, че е добре да си губиш времето в търсене на всички парчета от пъзела или е по-добре да се сдобиеш с пълния наръчник, което ще ти спести време, пари и енергия?

Няма никакво значение за коя МЛМ компания работиш

Естествено, взимам за даденост това, че предлагаш качествени продукти/услуги и не работиш за някоя псевдо компания, която само разваля имиджа на целия сектор (като онези фирми, при които само трябва да кликваш по 5 пъти на ден и чакаш парите сами да се умножат). Ако работиш за някоя такава фирма, моля те не купувай МЛМ Формула. 

N

Хранителни добавки

N

Продукти за сваляне на излишните килограми  

N

Козметични продукти 

N

Технологични продукти 

N

Телекомуникационни услуги 

N

Услуги в сферата на кеш бека (пари обратно в брой)…

N

Услуги в сферата застраховките

Тогава този курс е за теб. 

Това не е всичко…

Освен лекциите получаваш и следните БОНУСИ…

 

Бонус 1: Курсът “Успешни Обяви за МЛМ”

“Успешни Обяви за МЛМ” е курсът, който ще те научи да създаваш текст, който продава и ЗАИНТРИГУВА хората за МЛМ възможността, която предлагаш.

-Ще разбереш как да разграничиш всички твои обяви от тези на конкурентите, комуникирайки  твоята уникалност. Ще накараш хората да разберат защо трябва да се свържат  точно с теб.

-Ще ти обясня подробно теорията на “5-те нива на осъзнатост на търсенето” и “5-те нива на изтънченост на пазара” и как да измениш твоя текст според различните променливи. След като научиш правилата няма как човек, който е поне минималко заинтересован от тематиката, да не прочете с интерес твоята обява от горе до долу.

-Ще осъзнаеш кои са главните психологични двигатели,  които наистина карат хората да вземат важните решения.   Следователно ще разбереш как да отправяш неустоими  призиви за действие.

-Ще ти покажа как да създадеш обяви, които да вдъхват доверие дори на хора,  които не те познават. За сектор като МЛМ това е БЕЗЦЕННО.

И ще научиш още много полезна информация.

Курсът се състои от 14 лекции:

Лекция 1: Основите на ефективната комуникация

Лекция 2: Маркетинг на директния отговор

Лекция 3: Осъзнато и неосъзнато търсене

Лекция 4: Най-подходящите видове обяви за МЛМ

Лекция 5: Към кой да адресираш обявите?

Лекция 6: Кога хората предприемат действия?

Лекция 7: Стил на комуникация и техники за четливост

Лекция 8: Думи “куршуми”

Лекция 9: 6-те принципа на убеждаване

Лекция 10: Как да създадеш експлозивни заглавия

Лекция 11: Класически обяви

Лекция 12: Фейсбук и Гугъл обяви

Лекция 13: Перфектната лендинг страница

Лекция 14: Продаващо писмо – кратък вариант

*ще получиш достъп до този бонус, след като свършиш обучението МЛМ Формула и след като популниш една кратка анкета.

Бонус 2: Mp3 Аудио записи на всички видео лекции

Бонус 3:Безплатен достъп до всички актуализации

Бонус 4: 40 минути безплатна консултация по Скайп

Мислиш си, че ще те оставя сам ли?

Искам да бъда сигурен, че ще приложиш голяма част от научените стратегии и практики.

Консултацията трябва ще се извърши, след като си свършил обучението и не по-рано от 30 дни след закупуването на самото.

Ако сметна за необходимо, мога да ти предоставя и още една бонус консултация.

За мен най-важното е ти да приложиш правилно нещата, на които ще те науча.

* Да, Петьо искам МЛМ Формула, защото искам да създам един постоянен поток от Клиенти и Сътрудници. Искам да получавам повече комисионни и да имам повече свободно време

*Приемам само 3 нови курсисти месечно

ЗАБЕЛЕЖИ: Малко твои колеги мрежовици от България ще пропуснат тази уникална възможност. Наистина ли искаш да останеш по-назад от тях?

 Първото чувство, което ще усетиш, след като влезеш в виртуалната стая, ще бъде едно дълбоко удовлетворение, поради факта, че си влезнал в елитния клуб на онези мрежовици, които са си сложили правилните очила и виждат отблизо всички стратегии, обяснени стъпка по стъпка, за да започнат да печелят от тази дейност.

Всички неясни неща, които са вкарани в главата ти от различните гурута, ще се изпарят и ще разбереш КОНКРЕТНО какво да правиш, за да изведеш твоя МЛМ бизнес на ПОСЛЕДНОТО НИВО (нивото, в което ще имаш пасивни постъпления).

“Имам ли някаква ГАРАНЦИЯ ако размисля?”

 

Разбира се.

Толкова съм сигурен, че ще успееш да удивиш с резултатите си твоите спонсори , че ти предоставям, може би, най-дългата ГАРАНЦИЯ, която съществува за обучения в България.

Имаш цели 30 дни, в които си защитен като с бронижилетка.

Ако не намериш подходящи стратегии за твоя бизнес, можеш да ми пишеш на info@mrejovmarketingmanager.com и аз ще ти върна парите обратно.

В това обучение намерих всичко, от което имах нужда

Здравейте,

Казвам се Диана Алайкова и имам 20 годишен опит в МЛМ индустрията.

До този момент работех предимно на живо с хората и реших да започна обучението МЛМ Формула, за да усъвършенствам онлайн уменията си.

Останах изключително доволна от обучението.

Информацията е много добре подбрана и представена.

Убедена съм, че материалите са подходящи както за начинаещи, така и за хора с повече опит, като мен.

Смятам искрено да препоръчам МЛМ формула на целия си екип, а и на всеки човек, който желае да се развива в този сектор.

В това обучение намерих всичко, от което имах нужда и през следващите седмици ще приложа научените стратегии, за да разширя моя мрежов бизнес и в онлайн пространството.

Диана Алайкова - мрежовик с 20 години опит

Внасям и дистрибутирам в България, немската фирма ПМ интернешънал

“Петър ме научи да намирам всеки ден заинтересувани към моя бизнес хора.Такова нещо преди никога не се беше случвало”

От септември 2016 г. следя подкаста на Петър. След като получих много полезни съвети от всичките епизоди, реших да закупя и МЛМ Формула.

Колкто повече изучавах лекциите, толкова по-възхитен оставах, главно поради 2 причини:

1)Петър обяснява сложните неща по изключително семпъл и разбираем начин.

2) Той обхваща на 360 градуса тази професия. От продаващата фуния и преговорите на живо до създаването на блога и на личния бранд и всички останали важни части, които са необходими, за да се работи професионално.

До този момент съм стигнал до 33-та лекция и приложих голяма част от наученото.

Най-голямата полза до този момент е, че се научих да привличам контакти, които са сериозно заинтересувани от моя бизнес. Това се случи, защото успях да създам една добра продаваща фуния.

Не мисля в бъдеще да купувам други курсове за МЛМ, защото мисля, че намерих всичко, от което имах нужда.

Всеки ден намирам заинтересувани към моя бизнес хора.Такова нещо преди никога не се беше случвало.

Джовани Дамико – Независим дистрибутор от компания Jeunesse Global

 

Още с първия тест записах 4 клиенти в рамките на един ден

→Прочети целия отзив...

Следях интервютата на Петър, четях статиите и имейлите му. Усещах, че има много верни неща в това, което казваше.

Но се страхувах да не попадна в поредния капан. Поредният гуру, който казва хубави неща, но в крайна сметка не те учи на нищо конкретно.

Бях се много напатила.

До този момент бях предложила бизнеса на повече от 80 души и нито един не се бе записал.

Запознах се случайно с един от студентите на Петър, който ми каза за положителните резултати, постигнати от “Перфекният Клиент” – кратък курс, който всъщност представлява една лекция от Млм формула.

Реших и аз да закупя тази лекция и да приложа наученото.

Научих много интересни неща и видях първите ползи няколко деня по-късно.

Нямах вече никакви съмнения и относно голямото обучение.

От Млм формула научих страшно много неща. Това, което за момента най-много ми помогна, са всичките стратегии за Фейсбук маркетинг. Научих се как да се свързвам с хората, как да ги заинтригувам и да ги сложа в специалната Фейсбук група.

Още с първия тест записах 4 клиенти в рамките на един ден.

Преди Млм Формула, както казах, от 80 души не успях да запиша нито един.

Всичко онова, което приложих след обучението, донесе моментални резултати.

Изключително ентусиазирана съм от факта, че има да прилагам още много стратегии.

Поздрави,

(отзив преведен от италиански за италианската версия на МЛМ Формула)

Кристина Леоне от град Милано

Това обучение революционира нашия начин за правене на мрежов маркетинг

→Прочети целия отзив...

Открих случайно МЛМ Формула.

Заедно със жена ми се занимавахме с мрежов маркетинг от 18 месеца и основните грешки, които правихме бяха следните.

Начинът, по които работихме- ние ходихме на лов за сътрудници по един доста труден начин, така че нашите усилия за промотиране бяха големи, но очевидно не ефикасни. Бяхме разбрали, че трябва да променим начина, по които работим.

Появи се и още един проблем от техничен характер- нямахме нужните инструменти, за да подобрим своя бизнес.

Така решихме да участваме в обучението на Петър, с надеждата той да ни покаже необходимите стъпки, за да настроим нашия бизнес така, че да бъде успешен.

Три месеца, след като започнахме с Mлм формула вече успявахме да приложим наученото така, че да работим успешно както офлайн, така и онлайн, направихме си блог , създадохме една различна позиция спрямо конкурентите, създадохме маркетинг фуния, както и имейли, които ни позволяваха да заключим продажбата.

И всичко това, благодарение на Петър и неговото обучение, в което практическата и теоретична част се сливат в едно.

Аз и жена ми можем със сигурност да твърдим, че това обучение е революционно за мрежовия маркетинг.

Затворихме устите на всички наши приятели, които преди ни се подиграваха.

В рамките на няколко месеца успяхме да станем професионалисти и доказателството за това е, че вече сме способни да генерираме контакти всеки ден.

Съжаляваме само за едно, че не започнахме това обучение по-рано.

Много съм щастлив да оставя тази препоръка за всички мрежовици, които се намират в положението, в което бяхме ние, защото, както казва Петър най-добрият начин да успееш в мрежовия маркетинг е да разпростаниш едно позитивно впечатление за цялата индустрия.

(отзив преведен от италиански за италианската версия на МЛМ Формула)

Mарио Нардиело –дистрибутор на компания Cashback World

“Не очаквах, че на моята възраст ще успея да създам един процес за генериране на контакти от интернет. Благодаря ти!”

Започнах МЛМ формула през февруари.

След 2 месеца завърших теоретичната част.

Останах очарован от количеството стратегии, които Петър разкрива в обучението.

Никой от моите спонсори не ме учил на подобни неща.

Най-удивен останах от факта, че на моята възраст успях да създам един процес за генериране на контакти от интернет.

Това бе възможно, благодарение на подробните обяснения, които намерих във виртуалната стая.

Сега, след като нагласих основните инструменти, получавам запитвания за бизнеса почти всекидневно.

И бройката на клиентите значително се увеличи.

Също така, благодарение на подобрената ми комуникация на живо с хората, се научих как да накарам старите клиенти да правят по-големи поръчки.

Благодаря ти.

Кандидо Маркес – Независим дистрибутор от компания Амуей

 

Ако не бях намерил тази информация бях готов да се откажа. След курса записах 4 души за 1 седмица 

Ще оставя малко дълъг коментар, но няма как иначе да опиша това което научих от онлайн курса за мрежов маркетинг на Петър Вълчев.

Бях се записал вече в компания за мрежов маркетинг, и бях получил стартовия пакет.

По препоръка на по-опитните от мен направих списък, и започнах да питам на ред приятели и роднини искат ли да се включат.

От 30 човека се съгласи само един.😀Тогава разбрах че нещо не е на ред, и започнах да търся информация.

Разбрах че има хора които са станали милионери благодарение на този бизнес.

След това попаднах на Фейсбук страницата на господина автор на курса.

Ако не бях намерил тази информация бях готов да се откажа.

Разбрах че човека е създал онлайн курс по мрежов маркетинг, и веднага се записах защото от съдържанието на фейсбук страницата си личеше, че курса ще е нещо качествено и професионално.

Бях удивен и възхитен, когато изгледах първите видеа.

Не бях още свършил курса и реших да приложа някои стратегии… за 1 седмица работа записах 4 души.

Не само… хората започнаха да купуват МЕН.

Вече се научих как да подхождам и да се позиционирам като експерт. Нито цената беше проблем нито имах възраженията, които срещах преди да премина обучението.

Петър благодаря ти дано в бъдеще срещам все повече хора като теб!

С уважение,

Иван Кръстев

С научено успях да задържа съществуващите клиенти и за два месеца да увелича обема на клиентите си почти двойно

Материалите, предоставени в обучителната програма на Петър са с изключителна важност за всеки един, който има или иска да има свой бизнес.

Ние в момента се намираме в изключително развит информационен период и това налага да бъдем въведени в тайните за успешно използване на интернет инструментите за контролиране и насочване потока на клиенти към нашия бизнес.

Изключително съм благодарна на Петър за така любезно, предоставената и споделена информация.

С научено успях да задържа съществуващите клиенти и за два месеца да увелича обема на клиентите си почти двойно.

Сега вече всичко работи автоматично и с малко усилия имам подреден, канализиран и изключително добре работещ бизнес.

И най-важното, цената е нищожна в сравнение резултатите, който ще постигнете сами без чужда помощ.

Благодаря, Петър!

Фейсбук профил: https://www.facebook.com/juliete.marten

Жулиета Тасева

Собственик на фризьорски салон и мрежовик

От този курс наистина научих неща, които може би никога нямаше да науча

От този курс наистина научих неща, които може би никога нямаше да науча.

Много детайли описваш и най-вече часта с имейл маркетинга и блога.


Точно тези неща ми липсваха от цалата картинка.


Благодарности за целия труд и за всичко, което си вложил.

Едно голямо ЕВАЛА.

Този курс е нужен на 99,9% от занимаващите се с МЛМ в България.

Инна Диамандиева

Независим дистрибутор на компания Хербалайф

Най-много ме впечатлиха темите за справяне с отлагането, как правилно да се работи в социалните мрежи и професионалното структуриране на списъка с имената

Първоначално се чудех дали в действителност съдържанието ще бъде стойностно, но реших да започна МЛМ Формула защото не работя със спонсора си и търся варианти за надграждане.

Най-много ме впечатлиха темите за справяне с отлагането, как правилно да се работи в социалните мрежи и професионалното структуриране на списъка с имената.

Пропоръчвам обучението на всеки един МЛМ предприемач защото ще получи цялата възможна информация, която би му помогнала да се реализира в МЛМ, без да се спестяват детайли.

Благодарение на лекцията за позиционирането и личния бранд, осъзнах колко е важен той за процеса на работа и сега съм в процес на изграждането му, прилагайки съветите.

Благодаря

Венета Спасова

от Благоевград

Постигнах много повече резултати, след като преминах курса

Записах се за това обучението защото исках да науча нещо ново в сферата на МЛМ и научих много неща, които като мрежовия не знаех!

Постигнах много повече резултати, след като преминах курса и постигнах повече успехи следвайки напътствията в обученията и препоръчвам на хората, които се занимават с МЛМ въобще да не се замислят а веднага да започнат!

Петър Прешелков

от град Разлог

Най-много ме впечатли от обучението езика на които е направен, разбираем е дори да нямаш никакво понятие от материята

 

Първоначално се опасявах, че няма да разбера тази материя, но реших да започна обучението
защото няма начин да се надграждаш,ако не се учиш.

Най-много ме впечатли от обучението езика на които е направен, разбираем е дори да нямаш никакво понятие от материята.

Препоръчвам обучението на всеки един мрежовик защото ще получи стабилна основа, върху която да си подрежда”тухличките”.

Снежана Джонева

от Велинград

 Изключително леко поднасяне на информацията, разбираеми примери на точните места, подробно обяснение на стъпките, които трябва да се следват

В началото не знаех дали ще мога да напасна към себе си наученото, но реших да се включа защото искам да дам най-доброто, което мога, а за това са нижни и знания.

Най-много ме впечатли в МЛМ Формула изключително лекото поднасяне на информация, разбираемите примери на точните места, подробното обяснение на стъпките, които трябва да се следват.

Ще посъветвам моите сътрудници да започнат това обучение защото не мисля, че някой друг е в състояние да го направи по-добре!

Албена Иванова

Независим дистрибутор на компания Аквасорс

Приложих доста от съветите и имам невероятни резултати

Първоначално ме спираше това, че все попадах на курсове, които не работеха за мен.

Радвам се, че с този курс не се получи така.

Реших да опитам, тъй като получих доста описателни и логични имейли относно курса.

Най-много ме впечатли това, че има подробна информация и всичко е обяснено изчерпателно.

Информацията е поднесена разбираемо и са дадени стъпките за успех.

Бих препоръчала на човек да започне курса защото наистина е полезен и за кратък период от време можеш да научи много неща.

Изяснява се картината, ако мога така да се изразя.

Аз лично приложих доста от съветите и имам невероятни резултати.

Нефи Еланчева

от София

Петьо, искам специално да ви/ ти благодаря за курса (за труда, подредбата, съдържанието)! От скоро се присъединих към твоето обучение.

За пръв път в моя живот възприемам информация с такава лекота по този начин (визуално и слухово ) – това е комплимент, а не ласкателство!

Винаги съм предпочитала да чета – при това в удобна обстановка!

Наистина се “изморих” от обучения, курсове, семинари (бях постоянното присъствие – имам даже награда, която ме стресна – какво правя аз?)!

Вярвам, че комбинацията от подходящата за мен
1. Формула на обучение с гениалния 2.маркетингов план на нова за Б-я компания и все по-осъзнатото ми 3. Защо? го искам , най- сетне ще даде плод!

Бъди благословен! Дерзай!

Донка Павлова

Това обучение е комплексно

Основното ми притеснение, преди да закупя обучението, беше моята възраст.

Скоро навърших седемдесет, това, което един млад човек ще направи за два месеца, аз ще постигна за много повече.

Реших обаче да опитам обучението, защото обичам предизвикателствата, харесва ми да уча нови неща и най- вече защото искам да променя живота си тотално.

Това обучение е комплексно, има теория и практика, има шаблони, има примери, има и необходимите платформи за работа с инструкции за регистрация, изобщо всичко необходимо, готово за прилагане.

Благодаря много за всичко!

Росица Наполи

от град Варна, Независим дистрибутор компания Вертера

Този курс, поне за мен, е ценно настолно помагало, към което по всяко време може да се обърнеш по отделна тема за обучение или справка

Курсът беше рекламиран като всеобхватен и качествен на особена тема – МЛМ. От български автор. нещо необичайно за пазара.

Закупих го без съмнения и страхове.

Мога да потвърдя, че курсът е всеобхватен, на високо професионално ниво.

Авторът не само владее материята, но явно има богат практически опит.

Изложението е оптимално, разбираемо, с чисто практическа насоченост.

Авторът е отговорен, добросъвестен, с искрено желание да помага на читателите.

Периодично изпраща ценни безплатни “ъпгрейди” на курса.

Този курс, поне за мен, е ценно настолно помагало, към което по всяко време може да се обърнеш по отделна тема за обучение или справка.

Препоръчам го не само на мрежовиците, а и на всички ангажирани с повсеместните днес онлайн търговия и услуги.

Приложих голяма част отнаученото и имам конкретни резултати постигнати на база този курс.

Поздрави

Михаил Кесяков

от София

Останах впечатлен и от допълнителните материали – помагало и работна тетрадка, защото затвърждават видяното и чутото от видеата.

Нямах съмнения за качеството на обучението, тъй като бе представено много добре.


Личи си нивото на качеството на курса още от началото на представянето му и от отзивите на получилите този курс.


Така реших да се включа защото искам да обогатя знанията си и да навляза по-дълбоко в маркетинга на продажбите и добиването на нови ключови сътрудници.


Останах впечатлен и от допълнителните материали – помагало и работна тетрадка, защото затвърждават видяното и чутото от видеата.


Това обучение е подходящо за всеки, който иска да научи точно и ясно как се работи ефективно и професионално, без да спамим потребителите и бъдещите си потенциални клиенти/дистрибутори.


В момента разработвам наученото от курса, но резултати се виждат.


След като бъда напълно готов с разработените аватари съм убеден, че ще имам много заинтересовани потребители за потенциални клиенти/дистрибутори. 

Златомир Колев

Целият курс е полезен, особено онлайн стратегиите

Нямах никакви спирачки при започването на това обичение защото имах нужда от полезни съвети и насоки.


Целият курс е полезен, особено онлайн стратегиите.


Лично приложих някои неща като имейл маркетинга например. Аз уебсайт си имам изграден.


Поздрави

Ангел Мацанов

от град Пловдив

Най-много ме впечатли методиката на всяка тема

Първоначлано не знаех дали това обучение отговаря на търсенето ми, но след като говорих с автора на обучението се доверих.

Най-много ме впечатли методиката на всяка тема.

Като ползи мога да кажа, че сега има повече самоувереност, по-ясна представа за маркетинга, като най-важната част от дейността ми.

Съветвам мрежовиците да започнат този курс защото е много изчерпателен и може да помогне в много направления в процеса им на развитие.

Мария Баева

от Велинград

Здравей, за много години Петьо! В момента изучавам твоята(МЛМ формула). Исках да ти кажа също, че вече те считам, за мой ментор. Поздрави!

Иван Киров

Днес записах поредния сътрудник в моята нарастваща мрежа от сътрудници. Голяма част от ентусиазма, мотивацията и стратегията е твоя заслуга

Здравей Петьо,

Благодаря за това, че живота ме срещна с курса „МЛМ Формула“.

Това е много добра компилация от онлайн и офлайн маркетинг.

Той ми помогна да разбера, че съчетаването на различни стратегии в мрежовия маркетинг спомага за привличането на нови клиенти и участници в изграждането на стабилни структури, а от там и на стабилни доходи.

Научих много нови неща, а именно какво е бранд и брандиране, колко е важно позиционирането, какви грешки могат да бъдат избегнати.

Най-хубавото е, че ти си го изстрадал, преборил си се с много проблеми и си направил достъпно помагало за всеки, който иска да го приложи за да успее. Желая ти успех от сърце.

П.П.

Днес записах поредния сътрудник в моята нарастваща мрежа от сътрудници. Голяма част от ентусиазма, мотивацията и стратегията е твоя заслуга.

Благодаря ти

Беатриче Григорова

Мрежовик

Много полезна информация даваш, много научавам и прилагам от него

Здравей Петьо.

Гледам видеата ти от курса МЛМ Формула, много полезна информация даваш, много научавам и прилагам от него.

Съдържанието е много добро, говориш много интересно и увлекателно, освен че е полезно е и приятно да те слуша човек.

Хубав ден!

Илияна Кирязова

от град Бургас, Независим дистрибутор компания Фаберлик

Постигнах контакти с повече хора, нарастване на продажбите и структурата

Реших да започна МЛМ Формула, за да получа повече знания и умения за МЛМ и мога да кажа, че обучението ми даде цялостна визия и практическа насоченост.

От това, което приложих постигнах контакти с повече хора, нарастване на продажбите и структурата.

Бих препоръчала на хората да започнат МЛМ Формула защото наистина ще получат обобщен ценен опит.

Хрисимира Ангелова

от град София

Имам постоянен достъп до съдържанието и мога да преговарям по всяко време. Информацията е обемиста.

Когато разбрах за това обучение нямах колебания дали да започна. Бях сигурна, че курсът е много съдържателен.

Много ми допада това, че имам постоянен достъп до съдържанието и мога да преговарям по всяко време. Информацията е обемиста.

Вече започнах да прилагам онлайн стратегиите и бих препоръчала МЛМ Формула на всеки човек, решил да бъде професионалист в мрежовия маркетинг защото обучението е пълно с полезна информация.

Магдалена Петрова

от град Бяла

Насърчавам всеки, който желае и вярва, че ще успее в МЛМ да вземе това обучение

Обучението ми помогна да погледна от по-обективен начин на разбиране и да приложа всичко, което не ми беше ясно.

Благодарение на вярата, че ще открия всички отговори се натъкнах на тази възможност от познание с нагласата да успея финансово и в много други аспекти в живота като здравословни и семейни.

С правилната нагласа за успех всеки ще открие отговорите, на които все така се затруднява да си отговори.

Насърчавам всеки, който желае и вярва, че ще успее в МЛМ да вземе това обучение, със сигурност ще бъде добър старт за един мрежовик (и не само), който желае добро бъдеще, за него и за хората, на които ще ги развива като успешни мрежовици.

Поздрави и успех!

Валентин Цонков

от с. Труд

Харесва ми как систематизираш всичко

Здравей, Петър,

Минавам да кажа едно Благодаря.

Гледам лекциите, правя упражненията.

Харесва ми как систематизираш всичко и ти благодаря, че го правиш.

Поздрави,

Мая Сидерова

Помагалата и работните тетрадки са изключително ценни, малко курсове предлагат такива ресурси

 

Здравей, Петьо.

Работя сериозно по курса. Почти към края съм.

До момента, считам, че е добре структуриран, лесен за разбиране и научавам много неща.

Помагалата и работните тетрадки са изключително ценни, малко курсове предлагат такива ресурси.

Мисля, че е много полезен и дори не само за МЛМ-бизнес.

Важно е за всеки, който иска да развива собствен бизнес, да ползва инструментариума на интернет, да познава тези техники и, разбира се, да ги прилага.

И тъй като и аз като теб обичам да помагам на хората, вече препоръчах твоя курс на две приятелки. 

Поздрави и много успехи

Нина Горанова

Това обучение е задължително за всеки, който би искал да изгради свой собствен млм бизнес и да постигне финансова свобода 

Търсех най-качественото обучение, затова първоначално исках да се убедя, че купувам наистина най-подробното, най-практически насоченото и най-резултатното обучение.


След като се запознах с предложенията и на други маркетолози, сметнах, че МЛМ формула е наистина курсът, който е най-подробен, най-всеобхватен и най-практически насочен.


Най-полезно до момента ми беше да открия кои са моите потенциални и идеални клиенти и бизнес партньори и как да достигам до тях.


Мисля, че това обучение е задължително за всеки, който би искал да изгради свой собствен млм бизнес и да постигне финансова свобода. 

Зорница Кръстева

от град Пловдив

На този етап вече спокойно мога да кажа, че се „отлепих“ от дъното и нещата вече започват да се получават по- добре

Здравей, Петьо! Искам да ти благодаря сърдечно за това, което научих от курса на обучение в МЛМ Формула.

Всичко е много задълбочено разработено и полезно.

Научих много неща, които не знаех – за трите стълба в бизнеса, за това, че трябва да гледаме на хората, с които контактуваме, не като касички и източници на нашите доходи, а по- скоро като цветя, за които трябва да се грижим умно и интелигентно.

Научих, че хората не се интересуват толкова от нашия бизнес, колкото се интересуват от това да им решим някакви проблеми – да имат това, което искат или да премахнат това, което не искат, т.е. да избегнат някаква болка или да придобият някаква полза.

Само тогава ние може да успеем в този бизнес.

Научих още, че трябва да се съсредоточим в нещата, в които сме добри и да забравим за тези, в които не сме толкова добри и никога няма да станем достатъчно добри.

И още много, много неща, които ще ми бъдат полезни за развитие на бизнеса ми.

В курсът намерих много конкретни примери за това как да свържа пърчетата от пъзела.

На този етап вече спокойно мога да кажа, че се „отлепих“ от дъното и нещата вече започват да се получават по- добре.

Нямам съмнение, че със знанията, които получих от теб, бизнесът ми ще продължава да се развива по начина, по който аз искам.

Още веднъж съдечно благодаря!

Бъди жив и здрав и много успешен, за да продължаваш да помагаш на хората!

Пламен Папазов

Преди курса бях несигурна като зайче. Сега ми се отвори пред очите нов свят и само за няколко седмици постигнах първия важен ранг от кариерното развитие.

Чувствам света под краката си

Няма как да не прeпоръчам това обучение.

Преди да срещна Петър и да разбера за неговия курс, пробвах по всякакъв начин да задвижа моя бизнес.

В началото бях страшно ентусиазирана и това ми помогна да направя първите поръчки, без да срещам трудности, но дотам.

С течение на месеците ставах все по-несигурна и спрях да предлагам продуктите.

Мислих да се откажа напълно, но толкова ненавиждам сегашната ми работа, че започнах да се ровичкам в интернет, за да търся съвети за развитие на млм бизнес.

Попаднах на блога на Петър и неговият курс ме заинтригува.

Когато започнах обучението, разбрах, че аз за 7 месеца не съм направила нито едно правилно нещо.

Никой не ме беше научил как да развивам този бизнес и обучението на Петър ми даде всичко.

В началото се опасявах, че няма да имам време да гледам лекциите, но ви уверявам – те са толкова интересни, че ги предпочитам пред това да гледам вечер телевизия или да чета книга.

Преди курса бях несигурна като зайче. Сега ми се отвори пред очите нов свят и само за няколко седмици постигнах първия важен ранг от кариерното развитие. Чувствам света под краката си.

Не мога да опиша колко съм въодушевена в момента, защото най-накрая съм сигурна, че ще постигна моята главна цел.

Сега е само въпрос на време.

Много съм благодарна на съдбата, че ме срещна с Петър Вълчев.

Оттук нататък ще следвам всички негови произведения.

Виолета Тонева

Това е най доброто обучение и най подреденото

Здравей Петьо,

Благодаря, уникално е това което си направил.

Най-много от курса ми помогна логичната подреденост и стъпките за усвояване на необходимите умения и знания и мога да потвърдя, че от всичко на пазара, това е най доброто обучение и най подреденото.

Приложих почти всичко, и помогнах на доста хора да променят финансовите си навици, а и стартирах своя компания с елементи на МЛМ

Лозан Лозев

от град Първомай

Има много добре структурирана информация, поднесена разбираемо и най-вече упражнения, за да се затвърди наученото

 

Започнах обучението защото ми допадна стила на писане, подробно изложената информация, която беше безплатна. Мисля, че се даваше гаранция за обучението и затова се включих.

Стори ми се доста задълбочен, има много добре структурирана информация, поднесена разбираемо и най-вече упражнения, за да се затвърди наученото.

Горещо препоръчвам курса МЛМ Формула, защото всеки начинаещ мрежовик ще разбере в какъв бизнес е попаднал, какви са неговите възможности и как след като премине обучението може по-лесно да бъде успешен!

Представени са много инструменти, които са в помощ и улеснение.

Обяснено е по-много достъпен начин как да го приложим.

Започнах да работя върху изграждането на бранда си, старая се да публикувам интересно и полезно съдържание и често получавам отзиви, че е такова.

Изградих своите идеални клиенти и сега разбрах, че това не е само един човек 🙂

В процес съм да приложа още много от лекциите.

Зоя Величкова

от град София

Информацията е практически ориентирана и приложима

 

В началото се опасявах, че информацията може да не е практически ориентирана, но все пак винаги има какво да се научи и реших да пробвам.

Най-много ми хареса от курса, че информацията е точно практически ориентирана и приложима и поради тази причина бих посъветвал всички мои колеги да закупят обучението.

Ако изполват информацията от курса ще има резултати.

Иван Шивачев

от град София

Курсът ми даде доста идеи и много полезна информация

За мен обучението е най-добрата инвестиция.
Курсът ми даде доста идеи и много полезна информация, от които смятам да се възползвам.

Бих го препоръчала най-вече на хората, които предпочитат да работят предимно онлайн, но не знаят как.

Красимира Маринова

от град Видин

Откакто прилагам тези стратегии, започнах да получавам запитвания, както за продуктите, така и за бизнеса, почти ВСЕКИДНЕВНО…. 

Здравей Петър,

Преди няколко месеца ти бях споделила резултатите, които видях, прилагайки някои твои съвети по време на срещата с потенциални клиенти.

Сега искам да ти споделя какво се случи с работата ми онлайн.

Настроих фунията, както показваш в лекциите. Създадох Фейсбук страница и започнах да следвам твоите препоръки за маркетинг на съдържанието.

Откакто прилагам тези стратегии, започнах да получавам запитвания, както за продуктите, така и за бизнеса, почти ВСЕКИДНЕВНО.

Да знаеш, че това което направи за мен ще ти се върне неколкократно. Благодарение на твоите учения моето послание се разпространи много по-бързо и успях да помогна на много хора.

Много полезно ми повлияха и месечните уебинари.

С уважение

Мариела Иванова

Независим дистрибутор на компания Корал Клуб, Двоен сребърен майстор

Научих много неща от това обучение 

Търсих курс, с който да науча повече за млм и реших да се включа в МЛМ Формула, защото курсът изглеждаше доста изчерпателен.

Наистина е много пълен. Научих много неща от това обучение.

Бих препоръчала на хората да започна МЛМ Формула, за да научат всичко за млм.

Рая Асенова

За 2 месеца отделих двама Директори

 

Няколко месеца преди да стигна до информацията за МЛМ Формула се колебаех дали си заслужава да платя пореденият курс, който не се знаеше дали ще ми даде резултати.

Бях несигурна, но изгледах безплатните видеа, които ми бяха предоставени от Петър и реших да се доверя.

Допадна ми как обяснява материята простичко и ясно и с много примери, които придружаваха казаното от него.

Най – много ми помогнаха съветите за имейл маркетинга и маркетинг фуниите.

Бяха ми от полза и работните тетрадки и помагала към всяка тема.

Бих посъветвала хората да закупят обучението, защото има изчерпателна информация необходима за всеки, който иска да се развива с МЛМ.

Приложих доста от нещата и сега съм по-уверена.

В компанията, с която си партнирам съм от 1 година, но за 2 месеца отделих двама Директори, което не успях да постигна преди да навлязла в детайлите и тънкостите на този бизнес.

Увереността ми си личи и хората, с които се срещам го забелязват и ми вярват.

Благодаря от сърце за труда, за да се създаде това обучение и се радвам, че не подминах възможността да запиша курса МЛМ Формула.

Таня Георгиева

Бих посъветвал човек да закупи това обучение, за да се развие на следващото ниво

В началото мислех, че няма да се справя с млм, но реших да се включа в обичението защото исках да опитам.

Това което най-много ме впечатли от курса са подробните уроци.

Вече приложих някои от научените неща и бих посъветвал човек да закупи това обучение, за да се развие на следващото ниво.

Атанас Атанасов

от град Първомай

За мен това е сериозно и добре подготвено обучение

Здравей Петър,  

Почти завършихме обучението МЛМ Формула, много сме ентусиазирани. 

За мен това беше сериозно и добре подготвено обучение.  

Искрено го препоръчвам на жени, които като мен искат да си създадат източник на доходи от дома.

Ана Верино – мрежовик

(отзив преведен от италиански за италианската версия на МЛМ Формула)

Малкото, което приложих до този момент, се оказа, че наистина работи!

Здравей Петър,

Доста се чудех, преди да закупя твоето обучение, защото нямам време да следя дълги и сложни курсове.

Въпреки че в момента съм на 4-та та лекция, до този момент всичко ми беше изключително ясно и интересно.

И най-важното – малкото, което приложих до този момент, се оказа, че наистина работи!

Благодаря ти и за неочаквания бонус.

Мануела Инглето

(отзив преведен от италиански за италианската версия на МЛМ Формула)

Наистина всеобхващащо, задълбочено, ясно обяснено и професионално обучение

Реших да закупя МЛМ Формула, защото исках да променя коренно начина, по който правех бизнес.

Наистина всеобхващащо, задълбочено, ясно обяснено и професионално обучение.

Препоръчвам го на всички колеги мрежовици, които искат да видят как стоят нещата от високо и да разберат как да приложaт онези стратегии, които пасват най-добре на техния характер.

Що се отнася до резултати, ако се приложи дори само малка част от наученото, не виждам как да не се видят.

Аз самият вече приложих и видях моментално подобрение в бизнеса ми.

Марко Вичино – независим дистрибутор Хербалайф 

(отзив преведен от италиански за италианската версия на МЛМ Формула)

Искам да те поздравя за това, че успяваш да предадеш концепциите по-уникално разбираем начин

Здравей Петър,

Благодаря ти за времето, което ми отдаде преди време по Скайп и за търпението, което прояви.

Както знаеш, реших да закупя твоето обучение, за да разширя моите умения в сферата на мрежовия бизнес. Въпреки че не съм свършил цялото обучение, искам да те поздравя за това, че успяваш да предадеш концепциите по-уникално разбираем начин.

Неща, които не съм успял да разбера в течение на месеци, тук ги усвоих в рамките на броени минути.

Приятна Неделя.

Kарло Ботилиеро

(отзив преведен от италиански за италианската версия на МЛМ Формула)

Успях, в рамките на месец март, само 2 седмици след като започнах обучението, за запиша 6 души, които направиха поръчки за 150 евро на човек

→Прочети целия отзив...

Здравей, Петър

Пиша ти тази препоръка, за да ти благодаря за обучението, което ми предостави.

Макар и да съм приложила само една минимална част от наученото, понеже още съм на половината от лекциите, вече видях отлични резултати.

Както ти споделих по телефона, в миналото имах опити с различни компании, които използваха системата за продажби наречена мрежов маркетинг.

Въпреки че се считам за умен и прозорлив човек, така и не успях да приложа на практика наученото по време на различните фирмени семинари.

Не разбирах причините, поради които не успявах да направя това. Може би се чувствах глупаво да звъня на приятели, с които не съм се чувала от 10 години, а може би е било нещо друго, но в края на сметка, аз напуснах приключението мрежов маркетинг.

Както ти казах преди 2 месеца, аз се влюбих в един продукт и не издържах да не го споделя с целия свят.

Казах си: “Мануела, предния път нещата не потръгнаха, защото ти в същност не обичаше продукта, но сега вече нямаш извинения.”

И така, ентусиазирана и енергична, запознах да се свързвам с приятели и да им показвам как се ползва продукта.

Обяснявах им как се чувствам, използвайки този продукт, но нямаше никакви резултати. Ако този продукт не ми харесваше толкова много и ако имах някаква друга дейност, най-вероятно щях да се откажа от идеята да градя мрежов бизнес и щях да съм просто един клиент.

Но аз реших да инвестирам в обучение и грабнах МЛМ формула, приложих някои от съветите, които споделяш в 5-та и 9-та лекция и успях, в рамките на месец март, само 2 седмици след като започнах обучението, за запиша 6 души, които направиха поръчки за 150 евро на човек, а най-удивителното е че от тези 6 души, 4 направиха отново поръчка в рамките на 2 седмици.

Сега ще създам блога, както ти преподаваш и ще те държа в течение с бъдещите ми резултати.

Благодаря ти.

(отзив преведен от италиански за италианската версия на МЛМ Формула)

Мануела Боталико 

Сега вече разбрах кои грешки съм допускал

→Прочети целия отзив...

Здравей Петър,

Трябва да призная, че не съм очаквал да видя толкова всеобхващащо обучение за мрежов маркетинг.

Когато започнах да работя в тази сфера си мислех, че нещата ще се получат от само себе си.

Заедно с моята приятелка се уверихме, че този бизнес определено се развива по-трудно, отколкото ни обясняваха спонсорите.

След дълги обучения от страна на фанта коучове, помислих си, че просто аз и мрежовият бизнес не сме направени от едно тесто.

2 месеца след като започнах МЛМ Формула, ти тотално успя да ме разубедиш.

Преди това обучение пробвах какво ли не. Смених над 5 компании и бях много объркан.

Най- на края разбрах кои грешки съм допускал.

Сега разбрах какво си имал предвид, когато спомена, че млм компанията всъщност не е значителният фактор, за да постигнеш успех в тази индустрия. Наистина потресаващо.

Най-полезна лично за мен бе цялата част, отдадена на офлайн маркетинга.

Когато провеждам сега срещи на четири очи или групови събития, имам усещането, че “оръжието” е в моите ръце.

Това е просто уникално чувство.

Благодаря ти и за отделеното време по Скайп.

ТИ успя да ми отвориш очите и да ми възвърнеш ентусиазма, който имах когато се запознах за първи път с мрежовия маркетинг.

(отзив преведен от италиански за италианската версия на МЛМ Формула)

Иван Макарони – Фм Груп

Още по средата на обучението приложих стратегиите, които ти препоръчваш за приключване на срещи на живо: резултатът бе 3 продажби от 3 предложения

→Прочети целия отзив...

Здравей Петър,

Току-що приключих обучението Млм Формула и веднага реших да ти пиша, за да ти предам моите най-искрени поздравления.

Аз винаги съм се занимавал с предприемачество и трябва да ти споделя, че твоя подход се доближава много до начина, по който аз виждам нещата.

Изключително ми допадна начина, по който си свързал тематиките за онлайн и офлайн маркетинг и техниките за продажда.

Още по средата на обучението, без да съм направил необходимите упражнения, приложих стратегиите, които ти препоръчваш за приключване на срещи на живо и резултатът бе 3 продажби от 3 предложения. 100 % успех, такова нещо никога преди не се беше случвало.

Остават ми още няколко упражнения и ще съм готов, за да генерирам постоянно поток от клиенти и контакти (така както ти показваш).

Благодаря ти,

(отзив преведен от италиански за италианската версия на МЛМ Формула)

Лоренцо Заполи – Предприемач и Мрежовик

Почти всеки ден имам нови контакти, на които мога да предложа както продуктите, така и бизнеса.

→Прочети целия отзив...

Преди всичко исках да те поздравя и да ти отправя моите адмирации за обучението, през което минах последните два месеца.
Този курс е наистина отлично подготвен и смятам, че е истинска промяна за целия сектор, наречен мрежовия маркетинг.
Искам да ти оставя абсолютно положителна обратна връзка, защото това обучение е наистина всеобхващащо и задълбочено.

Видях, че в основата на курса стоят маркетинг техники, които всеки един търговец трябва да познава.

Основно се занимавам с продажба на месо, опечено на скара, и веднага приложих някои от съветите, които ти споделяш относно комуникацията на живо с потенциалните клиенти.

Останах удивен от ефикасността на тези стратегии.

Що се отнася до моя мрежов бизнес, тествах някои стратегии, които ти преподаваш относно намирането на потенциални клиенти и дистрибутори чрез Фейсбук и по-точно работата в групите, фен страницата и създаването на моя бранд.

Признавам си, че за изключително кратък период от време заинтересуваните към моята дейност се увеличиха значително.

Сега на практика почти всеки ден имам нови контакти, на които мога да предложа както продуктите, така и бизнеса.
Преди това нещо не можеше да се случи и в най-оптимистичните ми сънища.
В сравнение с това, на което ме учиха моите спонсори, ти просто ми показа нов свят.

Благодаря ти от сърце

(отзив преведен от италиански за италианската версия на МЛМ Формула)

Габриел Скопелити – Дистрибутор на компания Pm International

В рамките на няколко часа, затворих 3-ма потенциални дистрибутора и то само с 3 срещи.

Такова нещо никога не ми се беше случвало

→Прочети целия отзив...

Здравей Петър,

Пиша ти, за да ти кажа, че наистина оцених МЛМ формула. Това обучение е богато на качествено съдържание, което е презентирано ясно и професионално.

Изпълнил си една наистина трудна задача, комбинирайки всички елементи на офлайн и онлайн маркетинга и напълно успя да задоволиш взискателен клиент като мен.

Вече приложих някои от твоите препоръки по време на моите бизнес срещи и забелязах голяма разлика със срещите, които провеждах преди.

Вчера, в рамките на няколко часа, затворих 3-ма потенциални дистрибутора и то само с 3 срещи.

Такова нещо никога не ми се беше случвало. Скоро ще пробвам и съветите ти за онлайн маркетинг и ще ги комбинирам с дейността ми офлайн.

Препоръчвам това обучение и на всички хора в моята мрежа, които искат да се занимават с този бизнес.

Благодаря ти

(отзив преведен от италиански за италианската версия на МЛМ Формула)

Даниел Лорини – от град Милано

Най-накрая открих истински ментор в тази професия  

→Прочети целия отзив...

 

Здравей Петър,

С този имейл искам да оставя моите най-искрени препоръки относно МЛМ Формула.

Това обучение промени целия ми подход към тази професия.

Въпреки дълголетния си опит в директните продажби, благодарение на МЛМ Формула, осъзнах много от грешките, които съм допускал.

След дълги години най-на края открих истински ментор в тази професия. Този ментор си ти.

Благодаря ти за всичко, на което ме научи.

 

(отзив преведен от италиански за италианската версия на МЛМ Формула)

Лука Перобели – Дистрибутор на компания Evergreen life

 

Здравей Петър,

Поздравления за това обучение.

Най-на края някой с ясни идеи и предприемачески подход, който не пробутва обичайните мотивационни надъхвания.

Личи си, че притежаваш много опит в бранша и си в състояние да предадеш една голяма картина на нещата.

Мисля, че това е причината, поради която успяваш да дадеш ясни и точни решения.

Браво!

Давиде Полони

независим дистрибутор на компания Lyconet

П.С: МЛМ Формула ще ти позволи да разбереш кои са всички онези маркетинг стратегии и практики за личностно развитие, които прилагат най-великите мрежовици и маркетолози на планетата.

Тези стратегии съм ги изучавал 10 години и са ми коствали хиляди евро. 

П.С. 2: Всяка отделна стратегия, която ще научиш в МЛМ Формула, ще ти възвърне десетократно това, което си инвестирал в обучението. Това което ще научиш, ще ти е изключително полезно и за всякакъв друг вид търговска дейност. 

П.С. 3: Понеже съм напълно сигурен в това, което ти предлагам, аз ти предоставям 30 ДНИ ГАРАНЦИЯ.

Кой друг в България, каквото и да продава, предлага подобна гаранция?

П.С. 4: Целият обучителен материал е представен така, че да те хване за ръка и да ти помогне стъпка по стъпка да създадеш ТВОЯТА ЛИЧНА ФОРМУЛА ЗА УСПЕХ В МРЕЖОВИЯ БИЗНЕС.

Всеки път, когато пожелаеш, можеш да гледаш видеата от уютния си дом. Благодарение на аудио версията, можеш да преслушваш лекциите, когато спортуваш, когато си блокиран в трафика или си вършиш домакинската работа.

П.С. 5: Един от актуалните бонуси е моята лична консултация от 40 минути по Скайп (само това прави на практика курса БЕЗПЛАТЕН).

Мога да ти обещая, че ще ти помогна да направиш повече КОНТАКТИ, да набираш повече СЪТРУДНИЦИ и да печелиш повече ПАРИ- даже и от хората, които няма да влезнат в твоята мрежа.

 Още се колебаеш ли? 

ЕТО НЯКОИ ЧЕСТО СРЕЩАНИ ВЪПРОСИ

 

Много съм зле с технологиите, това проблем ли е?

Имам 2 добри новини за теб: 

Единствена технология, от която се нуждаеш, за да извлечеш ползите е този курс е  компютър, смартфон или таблет свързан с интернет.

Ако четеш това писмо означава, че имаш всичко необходимо, за да следиш обучението.  

Консумирането на съдържанието е лесно като да гледаш видео в Ютюб или Фейсбук.  

 

Нямам много свободно време, какво мога да направя по въпроса?

Още една добра новина.

Макар че става въпрос за всеобхватен и задълбочен курс, времето не трябва да те притеснява.

Всеки човек, който държи поне малко на бизнеса си, може да отдели 2 часа седмично, за да следва лекциите.

Тези, които не са склонни да направят тази малка жертва, не ги очаква розово бъдеще в тази индустрия.

Освен това, държа да подчертая, че това обучение е особено полезно точно за хора, които нямат никакво свободно време.

Причините са 2:

1) Това са хората, които са най-мотивирани да излязат от въртележката на хамстера и ще оценят най-много стратегиите от курса.

2) Това обучение е ФУНДАМЕНТАЛНО за по-заетите хора, защото е НАЙ-КРАТКИЯТ ПЪТ, който могат да извървят, за да изградят успешно бизнеса си.

Защо трябва да губиш години в търсене на подходящите стратегии, като аз вече съм ти предоставил всичко на готово?

Освен това имаш и лична консултация с мен на края на обучението.

Наистина ли ще намеря всичко в МЛМ Формула или ще ми се налага да ходя после и на други обучения?

 

С удоволствие ще отговоря на този въпрос.

Няма да ти се налага да ходиш на никакви други обучения, проведени от който и да е, включително и мен.

В МЛМ Формула получаваш всичко онова, от което имаш нужда, за да имаш един постоянен поток от клиенти и сътрудници.

Ще ти покажа как да свържеш всички парчета от пъзела и така няма да ти се налага да закупуваш други обучения.

Естествено, можеш да продължаваш да ходиш на семинари и групови събития, с цел запознанство с нови хора и тийм билдинг.

Също така можеш да продължаваш да ходиш на семинари за личностно развитие, защото в това отношение човек винаги трябва да се усъвършенства.

 

 

Сега съм много зает, не е ли по-добре да отложа решението?

 Всички имаме личен живот и стотици неща за правене през седмицата (деца, пазарувания, поддържане на дома, ремонти, готвене, пране, миене на колата и т.н.)   

Понякога изглежда, че просто няма време за такива “екстри” като обученията. 

Но истината е, че всичко е въпрос на приоритети. 

Ако имаш по-важни неща от това да придобиеш и приложиш най-успешните стратегии за израстване в мрежовия бизнес, тогава ОК.  

Всеки човек си решава кои са приоритетите му. 

Но все пак, приемам като мой дълг да ти кажа какво ще се случи, ако подминеш този шанс.  

 • Ще продължиш да посещаваш мотивационните семинари, организирани от твоята МЛМ фирма и да гледаш директните излъчвания на някои професионален мотиватор, който ще ти казва, че само със силата на мисълта можеш да станеш милионер. Но в същност ти няма да получиш конкретни инструкции и инструменти, за да задвижиш бизнеса.  
   
  • Ще видиш как, дори и малкото ти нови сътрудници, които започват бизнеса развълнувани и надъхани да покорят света, само след няколко месеца ще са забравили за бизнеса или в по-лошия случай ще те отбягват, защото ти ще си онзи дето само им е дал празни надежди… 
   
  • Ще продължиш да бъдеш възприеман като онзи дето само досажда с продуктите, който иска да пробутаМного близки и приятели ще се отдалечат от теб и ще се надяваш да станете отново близки, когато спреш с бизнеса. А дали отново ще си възвърнете старите отношения? Това е строго субективно. 

След като най-накрая видиш, че този бизнес е ИСТИНСКИ бизнес и само с хубави лозунги нещата не се получават, ще се върнеш отново към старата си работа, която ненавиждаш и ще трябва да слушаш как колегите ти казват“Казах ти аз, че тая работа не е хава.“ 

Освен това, имай в предвид, че сегашните условия, а именно ниската цена и невероятните бонуси, няма да се задържат за дълго. 

Така че, не се учудвай, ако след няколко месеца видиш как твои колеги мрежовици (произлизащи от някои друг клон на твоя спонсор), изведнъж, благодарение на наученото в МЛМ Формула, започнат да записват всяка седмица нови клиенти и сътрудници. 

Защо трябва да взема точно това обучение?

 

Това е ЕДИНСТВЕНОТО ЗАДЪЛБОЧЕНО И ВСЕОБХВАТНО обучение в България, изцяло посветено на мрежовия маркетинг.

Цената, която ще платиш е 1/20 от стойността, която ще извлечеш. Освен това, всички курсисти имат безсрочен достъп до виртуалната учебна стая и ще получават БЕЗПЛАТНО всички актуализации.

На практика, плащаш еднократно за обучението, а периодично ще получаваш нови материали.

Ако ми бяха направили подобно предложение през 2010 година, щях да задам само един въпрос:

“Къде е бутонът за плащане?”

Ако имаш още въпроси, можеш да пишеш на:

Можеш да звъннеш или да ми пратиш лично съобщение чрез:

 На номер: 00359892321094

Aко си прочетел внимателно цялото писмо (и най вече частта с БОНУСИТЕ) сега си напълно наясно, че фактически курсът ти идва БЕЗПЛАТНО.

 

“Oк, Разбрах. Това определено е голяма сделка. Но къде е уловката ?”

Вярваш или не, уловка НЯМА.

Курсът се състои от 37 лекции. Тези лекции ще ти дадат цялата информация, от която се нуждаеш, за да изстреляш тотално своя бизнес.

Не се притеснявай, няма да бъдеш оставен сам.

Във всяка лекция има обозначено място, където да си запишеш евентуални въпроси и неясни неща.

Ще можеш да ми ги зададеш на края на обучението, когато ще се чуем по Скайп или Зум.

Лекциите ще са достъпни за неограничено време и ще можеш да си ги изтеглиш, когато си пожелаеш.

Ако трябва да търсим под вола теле, единствената “уловка” е самото предложение е ОГРАНИЧЕНО.

Това предложение няма да бъде достъпно за дълго време.

Ако се питаш защо предлагам толкова ценно обучение на на достъпна цена, ще ти споделя причините.

1) Обученията НЕ са основният ми източник на приходи. В момента основната ми работа се състои в това да консултирам търговци и мрежовици и да им помагам да изградят своя бизнес. Също така съм партньор в различни бизнес проекти.

2) За мен, най-важното е ти да се запознаеш с моите умения и да приложиш това, на което ще те науча.

Когато вече си се уверил в качеството на стратегиите, които си открил благодарение на мен, освен че ще препоръчаш курса на други хора, ако имаш нужда от други услуги, ти най-вероятно ще се обърнеш към мен.

Така се изгражда добър имидж и успешен дългосрочен бизнес.

Добре, нямам какво друго да добавя.

Ако се чувстваш готов да направиш голяма крачка…

Кандидатствай сега за МЛМ Формула и първото чувство, което ще те завладее е едно огромно удовлетворение от факта, че си влезнал в ограниченото общество на мрежовиците, които са си сложили правилните очила, за да видят отблизо най-сполучливите стратегии за успех в този бизнес.

Всички каши в главата, вкарани ти от различните “гурута“, мигновено ще се изпарят, защото ще разбереш ТОЧНО какво, как и кога да направиш, за да изстреляш твоя МЛМ бизнес на последното ниво (нивото на “играта“, където получаваш пасивни доходи!)

Качи се на кораба, докато не е отплавал. 

Благодаря ти от сърце, че прочете това писмо. Надявам се да ми се довериш, защото съм вложил много страст и усилия в това обучение. Чувствам го като мое дете 🙂 и държа всеки един курсист да извлече максимална полза от него

Пожелавам ти да сбъднеш мечтите си, благодарение на този уникален бизнес модел. 

Петър Вълчев