Преди два дни ти показах как Кандидо, един мой клиент от Италия, успя да запише 12 сътрудници за 2 дни, следвайки 4 прости стъпки. Прочети сега какво постигна една друга курсистка

 

Мариела Иванова

“Само прилагайки стъпките, на които ме научи в лекциите, посветени на срещата на четири очи, в рамките на 20 дни записах 7 нови директни дистрибутори и 10 нови клиенти.”

Здравей Петър,

Преди време бях взела твоя наръчник Леснокасно спонсориране и ми помогна да извърша първите си стъпки онлайн и да започна да работя с Фейсбук.

След като видях конкретни резултати от твоите съвети, реших отново да ти се доверя и да взема Млм формула.

Както ти казваш, имах нужда да наточа острието и да направя смела крачка към по-високото ниво.

Занимавам се с мрежов бизнес от 2009 г. и такъв концентрат от интересна и полезна информация не съм виждала нито на един семинар, на който съм очаствала.

Само прилагайки стъпките, на които ме научи в лекциите, посветени на срещата на четири очи, в рамките на 20 дни записах 7 нови директни дистрибутори и 10 нови клиенти.

Такова нещо преди твоето обучение никога не беше се случвало.

На практика затворих 80% от срещите.

Много скоро ще създам блога си и ще започна да използвам инструментите за автоматизиране на процесите, които ти показваш в обучението.

Засега мога да ти кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ.

Мариела Иванова -Независим дистрибутор Корал Клуб

AКТУАЛИЗАЦИЯ:

Откакто прилагам онлайн стратегиите, започнах да получавам запитвания, както за продуктите, така и за бизнеса, почти ВСЕКИДНЕВНО Здравей Петър,

Преди няколко месеца ти бях споделила резултатите, които видях, прилагайки някои твои съвети по време на срещата с потенциални клиенти.

Сега искам да ти споделя какво се случи с работата ми онлайн.

Настроих фунията, както показваш в лекциите. Създадох Фейсбук страница и започнах да следвам твоите препоръки за маркетинг на съдържанието.

Откакто прилагам тези стратегии, започнах да получавам запитвания, както за продуктите, така и за бизнеса, почти ВСЕКИДНЕВНО.

Да знаеш, че това което направи за мен ще ти се върне неколкократно. Благодарение на твоите учения моето послание се разпространи много по-бързо и успях да помогна на много хора.

Много полезно ми повлияха и месечните уебинари.

С уважение

Мариела Иванова

Мариела Иванова
Мариела Иванова -Независим дистрибутор Корал Клуб

Ако и ти искаш да видиш ГЛАВОЗАМАЙВАЩИ ПОДОБРЕНИЯ в твоя мрежов бизнес, провери имейла си. Пратих ти инструкции как да стартираш МЛМ Формула, най-задълбоченото обучение в България за мрежов маркетинг.

Това е клубът на най-прозорливите и най-далновидните мрежовици в България, които са решени да подобрят своите умения, да увеличат своите комисионни и да изкачат компенсационния план.

Петър Вълчев,

Уеб маркетолог,

Основател на NetworkMarketingManager.it

Съосновател на MrejovMarketingManager.com

Aвтор на МЛМ Формула и theNetworkFormula