Затрудняваш ли се с твоя МЛМ бизнес? Този тест може да ти помогне...

Повече от 618 мрежовици направиха този кратък тест в първите 35 дена от създаването му и получиха съвети по мярка. Сега знаят какво да направят, за да постигнат КОНКРЕТНИ резултати от своя МЛМ бизнес...

Quiz Maker - powered by Riddle

НАТИСНИ ЧЕРВЕНИЯ БУТОН ТУК ГОРЕ И ЗАПОЧНИ ТЕСТА...

За нас...

Петър Вълчев е експерт в сферата на интернет маркетинга – по-точно в създаване на процеси за генериране на клиенти (от директния маркетинг до бранд позиционирането).

Има 4 годишен опит в сферата на мрежовия маркетинг. Повече от 4 години основният му приход на доходи идва от този тип дейност.

От 2014 година помага на мрежовици, продавачи в сферата на директните продажби и на предприемачи от малкия бизнес да стартират и развият своята дейност.

Основните пазари, на които работи са италианският и българският.

Борислав Христов е човек, който се стреми винаги към върха и нищо по-малко от това не би го задоволило.

Отскубнал се е от стереотипното и ограничаващо мислене  и вярва, че щастието и нещастието са въпрос на избор, не на шанс.

Не върви по утъпкани пътеки и лесни пътища, защото знае, че те водят към нещастния, скучен и незадоволителен живот.

Затова и преминава по дългия неотъпкан път, който единствен може да го заведе до мечтаното състояние и постижение, и който път, всъщност, се оказва трамплинът към сигурния успех.

След катарзис в живота, си се отдава на личностното изграждане.

Във времето започва да консултира хора, които сами се саботират да преследват мечтите си, или  позволяват на околните да го правят. Намира решения за проблемите им, запалва тяхната мотивация и им предава уменията, които дават възможност искания резултат да стане реалност.

От 2016 година прави семинари за личностно изграждане.

Направи Теста