Затрудняваш ли се с твоя МЛМ бизнес? Този Тест може да ти помогне...

Повече от 618 мрежовици направиха този кратък тест в първите 35 дена от създаването му и получиха Съвети по Мярка. Сега знаят какво да направят, за да постигнат КОНКРЕТНИ Резултати от своя МЛМ бизнес...

Quiz Maker - powered by Riddle

НАТИСНИ ЧЕРВЕНИЯ БУТОН ТУК ГОРЕ И ЗАПОЧНИ ТЕСТА...

За нас...

Петър Вълчев е експерт в сферата на интернет маркетинга – по-точно в създаване на процеси за генериране на клиенти (от директния маркетинг до бранд позиционирането).

Има 4 годишен опит в сферата на мрежовия маркетинг, повече от 4 години основният му приход на доходи идва от този тип дейност.

От 2014 година помага на мрежовици, продавачи от сферата на директните продажби и на предприемачи от малкия бизнес да стартират и развият своята дейност.

Основните пазари, на които работи са италианския и българския.

Борислав Христов е човек, който се стреми винаги към върха и нищо по-малко от това не би го задоволило.

Отскубнал се е от стереотипното и ограничаващо мислене  и Вярва, че Щастието и Нещастието са въпрос на Избор, не на шанс.

Не върви по утъпкани пътеки и лесни пътища, защото знае, че те водят към нещастния, скучен и незадоволителен живот.

Затова и преминава по дългият неотъпкан път, който единствено може да го заведе до мечтаното състояние и постижение, и който път всъщност се оказва трамплинът към сигурния успех.

След катарзис в живота си се отдава на личностното изграждане.

И във времето започва да консултира хора, които сами се саботират да преследват мечтите си или  позволяват на околните да го правят. Намира решения за проблемите им, запалва тяхната мотивация и им предава уменията, които дават възможност на хората искания резултат да стане реалност.

От 2016г. Прави семинари за личностно изграждане.

Направи Теста